Followers

Sunday, August 7, 2011

REVIEW KEMBALI




Assalamualaikum..selamat pagi....sekejap je kita dah pun di hari ke-7 bulan Ramadhan..Alhamdulillah...

Entry ni sebenarnya aku nak ucapkan terima kasih pada seorang adik ni yang sudi me"review" blog aku lepas aku follow blog dia..terima kasih yer dik...ni akak review blog kamu pulak...hehehe...


itu dia pemilik blog berkenaan..SIREH PUTEH nama manjanye..
berasal dari johor dan menetap di Kelate...
seorang bakal guru nih di IPGM kota Bharu..
yeahh..guru insprirasi negara..

berkenaan dengan blog kamu..
Simple but nice..Header mencerminkan dirinya seorang yang
happy go lucky dan akak percaya kamu ni orangnya peramah..
pengisian entry pulak err..haii..ade ape2 ke dengan ENGKU SOFEA?
ehh..gosip pulak..hehe..jangan marah dik..
bagi akak entry kamu have fun untuk dibaca..jugak diselitkan dengan dunia
kehidupan seorang guru untuk dihayati bersama orang lain..
yup, tanpa guru siapalah kita..tanpa guru tak mungkin kita boleh berjaya dalam pelajaran..

haa..dia jugak suka memasak..macam akak yer dik..boleh kawan la kite..
ade resepi2 special boleh kongsikan ea..hehe..
haaa..minat novel...like me also...pada akak tak salah pun
lelaki minat memasak dan baca novel...lelaki  PERLU ok tahu memasak!!!

selamat berkenalan dik!!

P/S..Ayah aku pun guru...so, aku tahu jerit perihnya dan pengorbanan seorang guru..dan untungnya jadi guru, bila anak murid amalkan ilmu yang diberi, selagi anak muridnya menggunakan ilmu tersebut..selagi tulah pahala sampai padanya..

1 comment:

Sireh Puteh said...

hahahaha...
manje?
ade la sikit...?
heheehehhehe...
tengkiu kak anna...