Followers

Friday, August 26, 2011

KELUH KESAH RAYA DI FACEBOOK

Assalamualaikum...


Banyak betul aku tengok manusia2 kat facebook post dengan wall masing2 pasal nak balik kampung dan raya...hehehe...


Petikan wall kawan2 facebook aku:-

Atikah Abu Bakar ~ fuhh!! kepenatan berbelanje barang utk raya....~~


Eeyka Eryka~ dah start packing brang..lik sowg tp nk pnuh bonet kete..fuh~


Syukur Nadiy~ selamat pulang ke desa kepad yg brcuti n selamat brkerj kpda yg x brcuti. Selamat pulang n selamat kmbli.


Husna Adnan~ Tiba-tiba rasa sayu melihat rakan-rakan pulang beraya ke kampung masing-masing. :') Semoga kalian semua selamat pergi dan pulang! ♥


Seharum KasturiLambatnyer nak balik!!!


Que Azrani Azhar~ esok blik kmpong.. huhu..balik kampong... hohohohoho...blik kmpong... hati girang.... hahaha




Petikan wall artis2 plak:-

Azwan Fareast (kumpulan nasyid far-east)~ Salam I'dul Fitri buat semua kwn2... mlm ni da nk balik kampung da... minta doa kwn2 semua supaya perjalanan kami lancar dan selamat yer... CAMAT AYI AYE... MAAP JAHER BATEN.. (^_*)

Hafiz Hamidun~ Bersedia untuk terima sms bertalu2, bbm menderu2, fb tag beribu2, tweet2 sempena hari raya ini. Social media style.

*pinjam jap yer gambo ni kartunis ubi..hehe..*


hehehehehe..suke plak aku baca wall post kome...menyemarakkan lagi suasana nak raya yang makin dekat ni...

Tapi..raya2 jugak...ramadan masih belum berakhir...sementara masih ada baki bulan mulia ni, rebut peluang yang ada..ramadan akan datang belum tentu kita masih dapat peluang kan?

kepada yang nak balik kampung..hati2 di jalan raya...please jangan cuai..biar lambat asal selamat sampai...ingatlah orang2 tersayang..begitu jugak orang lain yg turut nak balik kampung..jangan kerana kecuaian anda,orang lain menjadi mangsa...

SELAMAT BERPUASA DAN MINAL 'AIDIL WAL FAIZIN...^_^




6 comments:

sally wanny said...

selamat hari raya

miszLeyaT said...

wah...nama kite masuk la pulak...
itu tu Seharum Kasturi...
Haha..siyess...rase lambat nak balik...terlewat beli tiket balik tu yang kene balik Sabtu (27.08)kalau x dah lame menyeberangi lautan ini..
hehe papepun...Selamat Hari Raya jugak untuk kamuu ^^

FyzaLovato said...

:) selamat hari raya :)

hadi said...

selamat hari raya..('',)

are_tik25 said...

awk stalker sy ye!! haha
selamat hari raya mek na!!!:P

Pendamba Mawar said...

slamathari raya.. hehe

budak ni nye post xtgok.ahaha