Followers

Monday, August 15, 2011

Heart to Heart:Jom Masuk Bloglist Sha My Heart



Assalamualaikum..selamat malam...alhamdulillah.perut dah kenyang,sementara tunggu isyak, aku berhajat nak join satu Bloglist yang dianjurkan oleh kakakku Sha My Heart...lambat tahu plak aku..sebenarnya aku tak boleh nak online sangat memandangkan siput sedut broadband yang sangat lembap..nasib baik ada adik pendamba mawar sudi tag nama aku..so,aku pun tahu la Bloglist anjuran kak sha ni...

So,aku harap dengan join bloglist ni, ramai yang sudi jengah blog aku yang takdelah seberapa sangat dan sudi baca dan komen entry aku bukan sekadar follow and please follow me back...hehe..jangan marah2..bulan puasa tak baik marah..senyum...ok,cantik kamu senyum...^_^

do you want to join?jom2...tak susah pun syarat2nya...macam biase..korang perlu follow blog http://sha-myheart.blogspot.com/

kedua, sila letakkan banner kak sha di entry korang...

2 comments:

sha my heart said...

i am here. Checked.

TQ sudi join =)

Nanti Kak Sha masukkan dalam bloglist, k.

Minta maaf lama tak jenguk sini. Agak bizi.. Tapi klu tak bizi, akan jenguk Ana =)

AnNa FaRHaNa said...

eh..xpela kak sha...i know...hehehe..