Followers

Wednesday, July 20, 2011

untungnya jadi blogger ni..


Assalamualaikum...selamat malam penyinggah2 yang sudi menyinggahkan diri anda di blog yang tak seberapa ni..teruskanlah kesetiaan anda menyinggah di blog ini di lain hari..hehe..tak lupa jugak kepada korang yang sudi follow blog aku ni..aku ucapkan terima kasih sangat2...malam ni sangat2 keseronokkan sebab i've got AWARD THE SPORTING BLOGGER from WANBLUR...(besor gedabok aku letak link dia...)hahaha...aku tak sangka komen aku menyebabkan aku tersenarai...tqvm wan...i appreciate that..

"Kesemua 13 Blog ini merupakan blog yang singgah jenguk ke blog wanblur kebelakangan ini. Terima kasih kepada mereka. Terharu dan ter-ter kaku.. thanks.. Sebagai ganjaran, Terimalah award dekat bawah nie.. terima yer.. sayang korang!! Pap!!"



hohoho...lepas ni aku nak rajin2 la singah menyinggah blog orang..mane tahu kot2 dapat ag award..bukan aku tak rajin blogwalking,tapi keadaan berukband aku yang bergerak seperti siput vavi amat menyakitkan hati...nasib baik aku tak humban je laptop ni dalam longkang besor depan rumah aku..ok,tipu la aku nak humban laptop berjasa ni..sayam2 ko laptop...dan dibawah ni kesemua 13 blogger bertuah yang telah terpilih...aku tolong promote jugak blog diorang...jomlah kita singgah menyinggah mengeratkan silaturrahim...hehe..


http://haneeysparkle.blogspot.com/


ok,chow cin chaww...Assalamualaikum......



3 comments:

zulhilmi.tempoyak said...

camne nk dpt ni..;p

ifwat SAHAJA said...

blog ifwat takde ke? hahaha :P

Entry terbaru Ifwat - Blog aku ni blog spam ke? Demm

sukacuka said...

untuk lah.
haha