Followers

Tuesday, July 26, 2011

BLOGWALKING KADANG2 BOLEH BUAT TIDUR

Assalamualaikum..selamat pagi..jam sudah pun menunjukkan angka 3.02 pagi dan mato den masih lagi terkebil2..walaupun den pernah postkan entry berkenaan kurang tidur punca gemuk, tapi den sendiri tak boleh2 jugak menidurkan diri dengan lebih awal..hahaha...

laptop oden berkato : apo laie nak jadi ngan ekau ni ana...bawak2la tido...
oden menjawab: apoo den nak buek eh laptop oii...mato den takleh nak tutupp..apoo nak dikatokan...


Jadi, ubat untuk den lenakan mata adalah dengan berblogwalking...boleh buat tido jugak wooo bila blogwalking..sebab apo??meh den nak bagitau ekau sobab apo...

LAGU2 SENTIMENTAL YANG MENERJAH ke gegendang telinga den ni haa..bila den blogwalking,macam2 jenis lagu den dengar dari blog pemblogging2 tanah airku malaysia ni...uihhh..sodap2 lagunyo...sentimental gitu...sentimental korea ado, sentimental Jepun ado, tidak kurang juga sentimental lagu malaysia..Tongah2 sodap baco tu, ditambah dengan blog yang bling2 memang buat den mengantuk lah..den raso macam dibuaikan dalam buaian macam den kecik2 dulu...

LOADING BLOG YANG LAMA pun boleh buat den mengantuk...den pun tak dapat pastikan sama ado den punyo berukband ke yang lombab atau memang loading blog yang lamo...den tunggu2 sambil menongkat dagu..dan tersenggut2 la den...dan akhirnya...akhirnya..akhirnya..mata kabur dan.....zzzzZZZZZzzzzzzz....

Memang berblogwalking ni boleh buat den mengantuklah..terima kasihlah pado blogger2 berkenaan sobab kerana jasa baik ekau, den boleh tertido...kalau tak,sampai ke subuh la den tak leh tido...terima kasih banyok yooo!!!

den tongah blogwalking satu blog ni..adohaii..lamonyo loadingnyo..tapi dah boleh tengok..adohaiii...banyaknya arnab menari2...comel yoo...oklah..arnab tu ajak den tido..duk melambai2 den...lai lai si labbit...tido maa...

Assalamualaikum...peace!!!^_^

9 comments:

Pendamba Mawar said...

perli blog sy ka..hahahaha

Wanz Mejuez said...

blog aku ok tak?? sila ler terjah dan follow yew.. :D

are_tik25 said...

blog sape ye ade arnab?? mcm pernah ku lihat!!! hehe

cik pha said...

hahaha tertya2 selain arnab ape lag y ade..?

Ku Azhar said...

hehehe...terasanye yg sebab second tu...hehehehe

syazu said...

sumpah kelaka..haha..follow la blog aku..sumpah ta ngantok..eh..blogwalking..hehe

C i k P i p i T e m b a m said...

hahahahaha . lain kali makan ubat gegat baru leh tido . kakakaka xD

kaizen said...

tu bleh jadi blog-walking in sleep dah kot... hehehe

latest entry Bila menderma biar ikhlas... & Urban-or-Disaster

Ku Azhar said...

hehehe gurau je la :p