Followers

Thursday, July 28, 2011

PESANAN UNTUKMU WAHAI BLOGGER

Assalamualaikum...selamat malam...akhirnya aku update..opps,silapp..bukan untuk hari rabu..hari rabu dah berlalu 5minit tadi bermakna ari rabu aku tak update sebarang entry...oleh kerana angin kus2 yang menyerang aku...kini aku kembali normal seperti sedia kala..


oh,ini entry tidaklah bermakna sangat..aku hanya ingin menyampaikan pesan kepada anda blogger2 yang dihormati sekalian...Aku ingin memohon sepuloh jari pohon maaf sekiranya ada yang berkecil hati dengan teguran aku ni..

aku just nak mintak,kalau anda singgah dan menjerit di shoutmix blog aku yang comei ni..(bajet perasan kejap)..silalah pastikan anda meletakkan LINK BLOG ANDA dengan TEPAT DAN SOHEH...sekali lagi aku mention kan...DENGAN TEPAT DAN SOHEH...

SEBAB AKU RASA GERAM ADA YANG SENGAJA MENG'LINK'KAN CHURP2 la..BUKANNYA BLOG..TULIS KAT SHOUTMIX jom singgah blog saya..tapi bila CLICK lain yang keluar...SATU AG..SILA PASTIKAN anda TULIS LINK ANDA dengan betul..maksud aku macamni...

contoh:-

ni link blog aku yang betul...http://www.syurgacintaa.blogspot.com
ni plak link yang salah...http://www.syurgacint.blogspot.com

cer korang cube click dua2 link atas ni..kalau yang betul, for surelah keluar blog aku ni..kalau korang salah tulis, jadilah yang macam link yang salah tu..BLOG NOT FOUND..

please..please..please....bukan aku marah..cuma aku nak terjah blog korang balik payah la...kalau korang ajak aku singgah,ajak aku follow,macamane aku nak singgah,macamane aku nak follow korang kalau korang bagi link yang salah...aku tak singgah kang, ade plak kate aku sombong la ape la...aku takmau la macamtu ok..

Aku paham kadang2 kita tak perasan kita salah tulis link..tapi make sure lepas dah TEKAN SHOUT tu..korang try balik click link korang tu keluar blog korang atau tak....

ok?tolong ea...mintak sangat2...kadang2 tu aku pelik..bila aku tekan link tu,kuar shoutbox aku..besor gedabak keluarnye..ape kehe???..MAKE SURE KAN LEPAS NI LINK KORANG XSALAH OK..

OKLAH..tu je aku nak tulis...jangan kecik hati tau...aku bukan marah...hehehehe..muaahh!!

-banyak plak OK aku malam ni..haha..dahlah mengarut...tata..^_^

5 comments:

Pendamba Mawar said...

baik kakak.. peringatan akan diingati

AnNa FaRHaNa said...

bagus adik pendamba mawar ni..hehe

Apel D. Doragon said...

bukan marah.. nasehatttt

AnNa FaRHaNa said...

iyup sih..nasihat..=)

sha my heart said...

aah, betul la.. ada jgk yg letak linknya blog kak sha.. mmg sah2 la x boleh nk singgah balik