Followers

Wednesday, July 13, 2011

meragam

Assalamualaikum..selamat tengahari..


i dont have anything to say..takde entry nak diupdate hari ni berikutan laptop saya meragam..windows problem..but..it's ok..thanks to all of you coz feel free to visit rumah yang xseberapa ni..ni pun aku on9 kat cc je lepas antar laptop masuk kedai pembedahan tadi..hurmm..mybe my cik biru merajuk kowt sebab aku tak jaga dia elok2..dia pun nak rehat dan dibelai jugak..kang xpasal2 jadi cerpen pendek.."aku sebuah laptop"..hahahaha...oklah..tata...

ps: ari ni my encik zul ade test jpj..hope dia lulus dgn jayanya..love you..hehe..<3

2 comments:

Sayang_Cinta said...

erm sama cam lappy im, semalam..buathal, ..Alhamdulillah hari dah ok..seharian duk belai lappy nie..coz buat hal..smlm

are_tik25 said...

ptt la mlm td sume senyap ye!!! pakat nak meragam ke??? lappy i ok jer dah berhari2 xoff....haha