Saturday, July 23, 2011

Bila awek 'usha' lelaki???

Assalamualaikum..selamat malemm...

Entry sebelum tido.eh..bukan entry info pun sebab bukan aku explain ape2 kat kome..aku nak kome yang explain kat aku..hehehe...



Agak2 kome, boleh ke tidak awek 'usha' lelaki??perigi carik timba? kalau lelaki yang cari perempuan itu lumrah..bak kate orang, gentleman la kan lelaki yang mulakan dulu bab mengayat2 ni. Tapi ini terbalik..awek plak usha lelaki...dan aku tanya pade adik aku sendiri dan die cakap, dia tak kisah pun kalau hati sama2 suka...zaman dah modennn..hambooii dikk..jawapan ko...

ape pendapat korang? adakah disebabkan bilangan perempuan lebih ramai berbanding lelaki? atau...lelaki sekarang merupakan lelaki  berKUALITI??err...ada gak yang perasan jap lagi ni...-_-''

pelik ke perempuan usha lelaki dulu pada zaman sekarang ni??banyak pulak soalan aku....saje aku nak tahu pendapat kome....hehehe..

tapi betul jugak kan kata adik aku..kalau kena dengan cara, rasanya takpa la kowt perempuan usha lelaki dulu.. asal tak menggedik, takpa la kowt...Aku?? aku kalau suka kat seseorang, aku jenis senyap je...malulah nak usha2 macamtu...aku tak kira.. timba jugak kene cari perigi....ape nak jadi..jadilah..hahahaha...




cukuplah aku merepek...selamat malam...






9 comments:

C i k P i p i T e m b a m said...

HAHAHA ! mesti ade suka kat laki ni tp malu nk ckp en ? btol la kata adik akak tu . skang dh xkesah . start jela kang melepas parahh ! xD

Pendamba Mawar said...

hehe.. mungkin spendapat ngan adik awak..hehe

Amelia Natasha said...

x plikk kowt..skrg bnyak lelaki pmalu..hahhahha...

are_tik25 said...

ok kot....xkisah kott...sume kot2 la....hahaha

AnNa FaRHaNa said...

cikpipitembam ~ hahahaha...akak dah ade boypriend dah pun..yg akak suka senyap2 tula dia boypriendnye..tp,perigi tak cari timba..timba yg mai kat perigi..alhamdulillah..hehehe...

pendambamawarr~ wahahaha..xkesah ea?

amelia~ hahaha..betoi2...=D

atik~ kowtttnye banyak benor..haha..

kueh bakar said...

sekarang 65% pelajar univ adalah pompuan.dalam gomen pun lebih 60 % pompuan..cikgu pun 60 % pompuan...

nasihat aku.

mengoratlah lelaki...sikit masa lagi malaysia memerlukan perkahwinan misyar..hahaha

Z...N said...

perigi cari timba adalah adat orang melayu..kita dah terbiasa camtu...kalau ikut islam...tiada istilah "perigi cari timba".. perkahwinan pertama nabi S.A.W dgn khadijah sapa yg mulakan dulu? :)

Anonymous said...

Today, I went tо thе beaсhfгont
with my kіds. I found a sea shell аnԁ gavе it to
mу 4 year οld daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She plаced the shell to hеr ear and ѕсrеamed.

Theге waѕ a hermit cгab insіԁe and it ρinched hег eаr.
Ѕhe never ωants to go back! LοL
I knоw this is comρlеtely off topіc but І had tο tell someοne!


My ωеbsite :: http://www.skybud.com/upload/index.php?do=/profile-2328/info/

Anonymous said...

We aгe а group of volunteers and oρening a neω ѕchemе in οur сommunitу.
Υоuг ωebsіtе offeгed us
with valuable info to ωοгk оn.
You have ԁonе an impressive јob anԁ οur entire community will be thankful
to yоu.

Fееl free to vіsіt my wеb blog - kwatery szklarska poręba