Followers

Saturday, March 5, 2011

tak ada kredit la plak...camana nak bagi sms niee....

Assalamualaikum...
korang kehabisan kredit tapi terdesak untuk bagi sms kat seseorang?
jom,tengok apa yang boleh cik anna kongsikan untuk masa2 kecederaan ni...
TAPI...errr..korang kene ade internet lu..baru leh guna mende ni...hehehehhe...

cik anna perkenalkan.......



haaaa...ini dia...korang leh cuba la mase korang xdak kredit...FREE je tau...1HARI limit sms korang leh hantar sampai 50SMS..kemana2 nombor CELCOM,MAXIS,DIGI n etc...SEBELUM tu mcam besa la..korang kene la daftar dulu..SIGN UP dulu ok...Kalau cik anna terdesak xde kredit,cik anna guna mende alah ni la...bukan ape,kadang2 nak mintak kredit kawan xpala,tapi seganla jugak kann...hehehe...so,dengan mende ni,xpayah la nak penyegan...hehehe...lagipun FREEEE...hahaha..

so,pada yang nak sign up mende ni,sign up la yer...just CLICK je kat perkataan mostsms di atas...

p/s: apa yang cik anna tahu,cik anna kongsila ngn korang....(^_^)

1 comment:

.: iEyLa :. said...

seyes???
nak try la..huhu..bagus ni..hehe