Followers

Thursday, March 24, 2011

busy..busy...dan busy....

Assalamualaikum to all my reader yg come2 lote..yang kacak2 sekalian...

pe cite korang la ni?cik anna busy gila2...nasib xjadi gila betul2 ja lagi..haha..masuk bulan ni bermulalah perang assignment and dan project serentak....perghh.memang marvellous lah...ape nak buat..dah nama pun student kan..so,nak taknak kene hadapi jugaklah.dah lama asenye cik anna xblogwalking kat blog korang.sorry sangat2.line dahla macam ciput...terkedek2,apekehe pun cik anna xtaula.minggu depan memang akan penuh dengan midsem.korang tolong jawab utk cik anna lah..boley?wawawa..
xpe2,tengokla cuti nanti..memang cik anna nak jadi burung hantu nak terjah blog korag..kihkihkih..tggu tau..actually,cik anna dalam lab komputer kat fakulti ni..tengah tunggu lecturer datang,so kita menggedixla sebentar dengan blog ni..tapi,dah lecturer ajar,jangan gatai2 nak on fb ka,blog ka..fokus2!!dahla merepek pagi2 ni..tata..

1 comment:

Orang Kampung said...

semoga sukses sokmo..
jgn main2 time bljaq..
fokus2..