Tuesday, March 29, 2011

The best voice youtube singer

Assalamualaikum...hai korang?ape kabo?sihat ke?harapnye korang jagelah kesihatan korang baik2 ea..
petang ni just nak kongsi beberapa orang yang cik anna rasa memang sedap gile ahh suara diorang...kalah kowt penyanyi yang ada...haha...

check this out....

1) perghhh..memang sedap suara budak ni...ni nama dia Thaqif...rasenye dia ni singapore..suara dia memang sedap...sume lagu yang dia covered,memang besttt...



2) next person is......Najwa Latif..dia muda ag..baru 17 xsilap cik ana..ni memang org malaysia..dak johor..
emm..org johor memang kebanyakkan suara power2...ok!bagi can kat korang yang johorian utk bangga kejap...dik najwa,suara kamu memang bestlah!! and cik anna salah sorang followers dia..ngehehe..sape2 nak pi tgk blog dia silakan ea..click sini..--->http://www.najwalatifs.blogspot.com/



3) and last Dian...die ni kelakar...xtaula dia malaysian ke tak..tapi best jugak la suare die..



p/s: depa ni pandai speaking lor..nampak cam budak pandai2 je..eh!ape kene mngena??hehehe..saje je...=)

1 comment:

Cekodok said...

nak nyanyi jugop kot2 cik anna letak kat dalam entry dia.. haha