Followers

Sunday, March 13, 2011

ORANG SUSAH KITA TOLONG..kihkihkih...

Assalamualaikum n selamat malam buat kamu2 semua blogger2 sekalian alam..hehe..
cam biase..soalan rutin cik anna...sihat?dah makan?dah basuh baju?dah jemur baju?dah angkat baju?
kalau sumenye dah buat,baguslah..lehla bace entry cik anna malam ni dengan tenang...hehe...

orang susah,kita kene tolong tau...jangan berlagak bila dah ade ilmu...betui x?msti korang pelik..apekehe la cik anna ni merapu malam2 ni kan...hahaha...xde point sebenarnya nak tulis...kepala berat dengan macam2 masalah..kuss semangat...dalam penuh dengan masalah tu,cik anna sempat juga tolong sahabat baik cik anna yang sorang ni..dia nak blog alkisahnye....ni sume sebab cik anna punya pasal lah...cik anna duk bising kat dia tiap2 hari soh buat blog...hahahahaha....jaat kan?so,mula2 dia try buat,tapi dia xreti...cik anna suh jugak dia buat..dan akhirnya dia mengalah malas dah nak amek tahu pasal blog ni...cik anna plak dengan bermurah hatinya menawarkan diri untuk tolong dia create blog dia tu...

soo....cik anna sebenarnye nak ajak korang yang mai2 la jenguk blog dia yang masih baru tu...memang xde ape2 lagi....tapi saja kita bagi support kat blogger baru...cik anna rasa xsalah....cik anna dulu pun mcmtu jugak..buta it langsung...memang KOSONG la dengan internet,komputer apatah lagi dengan blog ni...tapi,semenjak dah terambik kos MULTIMEDIA ni, cik anna kenela berusaha untuk gilap kekreativitian cik anna...hehehe...so,dari KOSONG, boleh dah la sekarang tersenyum...paling kurang,reti jugak dah la nak buat animasi guna 3DMAX walaupun xpakar ag...hehehe...

dahla...penat cik anna melalut malam2 ni..jap ag ade diskusi bersama rakan2 cik anna..bukan gossippp yer..ini discuss assignment lerr....huhuhu...oklah...tata titi tutu....

p/s:- kalau nak tengok,mai la tengok...ngehehehehe....

2 comments:

wanythyra. said...

Kongsi ilmu itu walaupun seayat :)

Cekodok said...

hehe.. bagus2.. menambah lagi kenalan.. hehe