Followers

Friday, March 4, 2011

FESTIVAL FILEM PELAJAR MALAYSIA KE-8

Assalamualaikum semua...
sihat ke korang?cik anna pun sihat2 ja...
jom ikuti entry update cik anna hari ni...

pernah dengar FESTIVAL FILEM MALAYSIA PELAJAR MALAYSIA?
xpenah ea...oklah...sebenarnye festival ni adalah untuk melihat dan memberi anugerah dan penghargaan kepada student2 ipta kat malaysia ni yang mengambil jurusan perfileman,multimedia,teknologi media and jurusan lain2 yang ada perkaitan lah dengan filem2 ni...so, festival ni dah berjalan selama 8tahun dan pada tahun ni pulak,tiba giliran UNIVERSITI UTARA MALAYSIA menjadi Tuan Rumah dengan penganjuran bersama,FINAS,KEMENTERIAN PENGAJIAN TINGGI,UNIFILM and ade lagilah..cik anna xigt..

So,pada hari ni, cik anna dan member2 berpeluanglah berjumpa dan mendengar forum yang disampaikan oleh seniman2 tanah air. haa..bukan calang2 tau yang datang petang tadi....ada TAN SRI DATO DR. JINS SAMSUDIN, DATUK AZIZ SATAR, HARUN SALIM BACHIK, ESMA DANIEL AND PELAKON YANG MENINGKAT NAIK PUTRI MARDIANA..alaaa, yang berlakon FILEM SANTAU tu...

lagi satu, PENGARAH2 pun ada datang...PENGARAH filem BUDAK KELANTAN,AND PENGARAH URUSAN LES COPAQUE..tahu ke LES COPAQUE ni PRODUKSI APE?alahaii..ape lagi kalau bukan KARTUN ANIMASI 3D PALING HEBAT MALAYSIA..UPIN IPIN!!!! tapi mase slot LES COPAQUE,cik anna xdapat join sebab ada kelas...so,PERLU PENTINGKAN KELAS OK!!

Ape yang paling penting,cik anna dapat la tgk diorang2 ni secara live walaupun duk dalam HUTAN SINTOK ni....xpayah susah2 cik anna nak pi KE EL tu..hahahahaha...




banyak ag gambonye..tapi  xbnyk gambo cik anna walaupun tu camera cik anna..hahaha...xlarat nak buh sebab xlarat tunggu dengan line internet yang lombab macam siput...huhuhu...

xsabar nak tahu Universiti mane yang menang..hehehe...klah..gudnite sume...=)

2 comments:

sha said...

wah, cepat update..

sha said...

cepatnya update