Sunday, March 13, 2011

Followers ke-200

Assalamualaikum....
jeng3....jom kita tengok siapa yang bakal jadi followers cik anna yang ke-200...

tq ya to all my followers sebab sudi jadi kawan cik anna and bace entry yang kadang2 ntah ape2 je  cik anna rase...ehehehe...sorry jugak kat korang sbb cik anna jarang2 dapat blogwalking blog korang....nak blogwalking sume xterlarat cik anna dengan line yang ntah ape2...huhuhu..
xpe2..jangan risau....bila cuti sem menjengah nanti,cik anna akan terjah blog korang sume...hehehe...

untuk kamu follower ke-200,silalah amek award yang xseberapa ni...hehehehehe...


(^_^) cik anna nak smbung study...kihkihkih...
senyum dalam tension....ngee...

4 comments:

.: iEyLa :. said...

huhu..akhirnye..
status di fb leyh tukar..hehe..
congrats dear..

AnNa FaRHaNa said...

hehehe....tq eiyla...haha

Orang Kampung said...

huhu..
beruntung follower 200 tu..
hehe..

~mAdIEy~ said...

ala.. sedey nye.. sye follower ke 201...
ish22..
kalo tak msti dpt award..