Followers

Friday, March 25, 2011

Mereka2 yang saya sayang!!!!

Assalamualaikum..goodnite everyone...korang sayang x family and kawan2 korang?mestila sayang kan..apa la cik anna ni...ntah pape je kan..ahahaha..besala..ayat pembuka bicara..mesti kene ada...ngee..
Malam ni cik anna nak show kat korang mereka2 yang cik anna sayang sangat2..yang paling rapat,yang faham cik anna,yang selalu ada susah dan senang cik anna..asyik promote boyfriend ja kan,macamla dia ja kita sayang..padahal ramai lagi yang kita patut showkan kat orang lain...


jom nengok depa2 yang cik anna sayang nak?hehehehe..


PERTAMA


inilah buah hati pengarang jantungku...abah and mak..
cik anna sayang 100% kat abah and mak...rindu sangat2!!!

KEDUA


ni lah adik2 cik anna..kami 3beradik je..cik anna yg sulung skali..
no.2 yang comel2 tu..zulaikha..n yg manje tu adik bongsu..adik@muzhaffar.
solo ag yer..hahaha..
along sayang kamu adik2ku..=)

KETIGA


ni nama dia mazita...kawan baik cik anna...
lama xjumpak walaupun kami duk perak..hahaha..
busy masing2 tapi kami still contact and bermanje2 ni facebook..
wahaha..

KE-EMPAT


 ni dua beradik ni cik anna sayang jugak..
memang cik anna jdi gilo kawan ngn diorang ni..
cik anna yg lemah lembut ni pun leh jadi sawan kawan ngn diorang ni..
ngehehehe..saje je..gurau2..sebenarnye diorang ni memang kelakor kate ko..
and sangat sempoii...so,ade je yang kitorang akan gelak2 tiap2 ari..
tq kak mas and mekmi sebab ceriakan hari2 saya...hehehe..

KE-LIMA


ni nama dia cik aya..nurbahiah...nila roomate cik anna kat uum ni..
orang ganu marii....=D

KE-ENAM


haaaa....ni my rumate kat kota bharu dulu..bilik PT15!!!!
SAYAM DIORANG SGT2...MUAHHHH2!!!

KE-TUJUH


ramai x housemate cik anna?hahaha
SEK2 RUMAH KUNING...
ni housemate mse kat kb jugak...ni kami dah nak abis blaja dah pun..
senior la katakan..so,kene cari umah sndiri la..wahahaha..
pilih2 yang mana berkenan..tp awas,ada yg dah kawin n bertunang di situ..ngee..

KE-LAPAN


ni pun housemate cik anna jugak...
SEK2 RUMAH SEWA POKCIK HARUN..
hahaha..ada nama jugak tu...hahaha..
depa2 ni kebanyakkannya adik2 junior cik anna..
ada la yang tua jugak dalam tu...(termasuk cik anna)
haha..

KE-SEMBILAN

SUDAH SEMESTINYA DIRI SENDIRI!!! cik anna sayangkan diri cik anna
haa?why cik anna letak no.9??alaa..ada apa pada nombor...ni bukan cik anna 
letakkan keutamaan pun..cik anna sayang semua..tiada nombor2 pun..
kalau nak letak nombor,yang sebenar2nya yang kita letakkan nombor satu sudah tentulah
yang berada di ATAS SANA..Tuhan sekelian alam..ALLAH S.W.T.

ramai yang cik anna syg..tapi yg di atas ni yang paling terkesan di hati cik anna..hehe..

2 comments:

NuRFaLaH said...

rindu family kak ana
esp.ika..nanti kirim salam kat die ek^^

anna said...

hehehe...ok..nanti akak smpaikan ea..=)