Followers

Thursday, February 17, 2011

MINGGU YANG SIBUKK

assalamualaikum to all my readers...
korang sihat?cik anna sihat2 je...cume hati cik anna je xsihat...
huhuhuhu..sebab ape?emm..xyah la tahu...agak peribadi untuk dikongsikan...
ape pun,cik anna tahu,cik anna perlu tabahkan hati...
yes!!!!you can do it anna!!!!!

by the way,cik anna agak busy mnggu ni...tapi...ada jugak masa update blog....wahahaha...
iskhh...cik anna xleh tinggallah blog ni...sayang lorrr...di sinilah cik anna meluahkan segala rasa yang ada...
walaupun mungkin xmenarik minat orang untuk bace,xpelah..cik anna memang dah anggap blog ni sebagai kawan karib cik anna...kerna dia cik anna rasa berteman...cik anna make up2 blog ni ,cik anna pun rase happy..hehehe

emm..banyak mende sebenarnye cik anna nak kongsi...and OFCOZ pasal KELAS MUZIK YANG CIK ANNA MINAT...iaitu...ANGKLONG!!!ade jugakla cik anna ambik gambo mase latihan 2malam berturut2 nih...fiuhh...penat giler ase...nantilah cik anna kongsikan ngn korang pasal Angklong ea...cik anna nak kumpulkan semua skali sampaiiiiiii HARI KONVOKESYEN sbtu ni start..hehehe..combine terusss...

apepu,cik anna memang xkan tinggalkan tabiat berblogwalking melihat kawan2 blog yang lain...walaupun xsemua dapat cik anna tengok..paling kurang,cik anna akan cuba menjenguk korang...kita kan dah jadi kawan..=)

erm..cukuplah kowt cik anna membebel malam ni...cik anna nak tidur lah...esok cik anna ada presentation plak...adohaiiii.....korang doakan cik anna ok!!!!

selamat malam semua...love u olls...(^_^)


3 comments:

NUUR AN NOR said...

hai cik anna...da follow belog kamu balik.ish2...uum jgk ker?

ramai gler uum student buat belog. tp segan nk follow dorg.hihi

Cekodok said...

patut la lama dok tunggu anna datang lawat.. hehe

AnNa FaRHaNa said...

Nuur an nor~ tq nuur...biasela tu...uum jugak ea...amek course ape?duk dpp mne?cik anna duk misc..=) cik anna bt blog sbb lecturer yg suruh mula2..hahaha...

cekodok~ hahaha...rindu jugak yer cekodok kat cik anna...wahahaha..