Followers

Sunday, February 6, 2011

MataKu Masih Segar Bugar

omang aihhh!!!Apsal lak cik anna xleh tdow ag nieh!!oh tidaakkk...jam sgh pkul 3.48,mata cik anna masih celik berkelip2 tanpa layu...cik anna mengepost pada waktu hening pagi yang dingin kerana cik anna dgr bunyi ayam berkokok....ayokkk...iskhh..toksah dok pikir bukan2lah cik anna...sebenarnye,cik anna amat2 seronok malam ni sebab dapat ramai member facebook baru..sementelah cik anna memang suka berkawan...(tetapi,cik anna suka orang yang benar2 jujur dalam persahabatan je ok..cik anna terkenang peristiwa lama..hukhukhuk!!)

anyway,seronok malam ni sebab bace entry2 blogger2 yang merayap tengah2 malam di alam cyber nih.merayap dalam ni takpe,jangan merayap kat luar tu sudah la yer...macam2 info yang cik anna dapat malam ni.mybe tu antara salah satu sebab mata cik anna masih segar lagi berseri..sambil bertemankan lagu nasyid nyanyian Aiman bertajuk "MENANTI SOLEHAH" memang layanlah!!hehehe..

Cik anna jugak berbesar hati nak mengucapkan terima kasih kepada yang sudi2 menjengah laman cik anna yang tak seberapa ni..Lame dah cik Anna buat blog ni,cuma tak berkesempatan sangat untuk online lama2..almaklumlah..cik anna senantiasa sibuk dengan pelajaran cik anna..jadi, di saat2 masih berpeluang ni, tak salah rasenye cik anna update se update updatenye apa je yang cik anna nak tulis. Cik anna jugak harap sangat anda sudi2lah menegur atau beri nasihat untuk cik anna perbaiki lagi blog cik anna ni..

P/S- Cik Anna ni memang suke menulis..hehe.. 
 
 

2 comments:

Ihsan Arifin said...

haha saya menanti solehah jua ;D

AnNa FaRHaNa said...

kamu menanti solehah jugak yer..bgus2..semoge kamu bertemu dengan solehah kamu itu..amin..=D