Followers

Wednesday, February 9, 2011

Jumping High Contest

Assalamualaikum para blogger2 sekalian..
seperti yang anda2 semua bace tajuk entry di atas,
cik anna dgn berbesar hati nak join 1st contest!!!

huahuahua...

ape2 pun,jom tgk gambo jumping high nih!!



mereka2 di dalam gambar ni adalah member cik anna merangkap adik2 serumah cik Anna 
semasa cik anna  blajo di KPTM Kota Bharu, Kelantan. 
Cik Anna tak turut serta dalam lompatan ini kerana cik Anna ni agak pemalo..hehe..
Jadi Cik anna hanya menyaksikan keseronokkan mereka melompat dengan tawa riang yang panjang.
Almaklumlah,mase tu semuanye pakat dah nak abis blajo la katakan..

Oh ye,ade yang paling tua di situ merangkap kwn baik cik Anna, Cik Dhirah.
Gambar ni diambil semasa kami berjalan2 membeli belah, makan di Nasi Ulam...(perghh,memang sedap)
 dan sempat jugak kami melawat muzium lama. Dah nak abis blaja baru pi lawat muzium..hehe..

To Eyka, Nini, Ziela dan Peah, Kak Anna rindu korang tau!!
To cik Dhirah(yang tudung corak2 tunjuk peace tu,) saye pun rindu ke awok tahu..
lamo kito dop derak sekali deh...(paham x??) =P

OKlah..to u oll yang nak join this contest,tuan blog nye mengalu2kan korang untuk join..
Ni Banner die...jomlah join ramai2!!leh dapat hadiah, and paling penting,dapat kawan dan pengalaman!!
ape tunggu lagi.....JOM JOINNNN...



dan ini Link die:-


dan sekelian-kian kalinye saye mengeTAG mangsa2 1st contest saye:-


oklah...daaa =)

4 comments:

Tyratyra said...

Nice photo dear.
Goodluck ! ;)

AnNa FaRHaNa said...
This comment has been removed by the author.
AnNa FaRHaNa said...

tq dear...hope dpt la gift tu...hihi...

nini farhani said...

windu!!!