Tuesday, February 8, 2011

Majlis pertunangan My Uncle~ perlis

Assalamualaikum sahabat2ku sekalian...pe kabo mike malam ni?Teman tetibe tak ade idea plak nak cite malam ni...Disebabkan tak ade mende nak dicitekan,teman kongsikan ngan kome dengan gambo2 majlis pertunangan ayah sedara teman yang berlangsung di perlis pde bulan12 dulu..haha...cite bulan 12 baru nak cite kat sini..almaklumlah..teman dah lame sebenornye tak berblog2 ni...tengah cuti ni adela peluang nak menconteng..(^_~)

Ate,moh ler nengok gambo2nye yang sedia diedit oleh teman..hehehe..




   huhu..teman xtahu camane nk ngejas lgi dah gambo ni..kecikkan,terkecik benor pulak..lantak ler..besau  kome leh nmpak sikit..hehe..gambo di atas nilah bakal "MAKTAM" teman...debor la tu gamaknye yer...hehe..actually,teman ler jurugambar tak bertauliah pde hari tersebut..lantak ler..xpenah2 teman gune DSLR CAMERA tu..tetibe ari tu kene tolong amek gmbo..teman pun agak rase berbangga jugak ler dpt pegang dan cube camera beribu tu...Sonokkkk..disebabkan ari tu jugak ler,teman jadi ADDICTED lak dgn DSLR ni..huhu..



   ni la antara hantaran yang diberi kepada pihak perempuan...gambo cincinnye ade...tapi teman malas nak letak..(padahal lupe malas nak edit gmbo dah)..dua tau cincinnye kome....huihhh...mahal plak tu...HABIB JAWEELL kome tau...(jeles xsabo nak kawin) haha...gambo hantaran dari pihak perempuan pun ade..tapi..(paham2lah!!malas nak edit)..

                                        
Ade talent tak teman nangkap gambo?perasaan kan teman ni...hahahahahahha...                                                                                               


banyak benor gambonye...xlarat teman nak edit..gambo teman rajin ler teman edit..hehehe..
comel kan budak kecik tu,macam teman kan?(^_6)


tersenyum lebar teman melihat camera..ini gambo2 teman ni adik teman plak yang tangkapkan..die pun teringin jugak nak try CAMERA CANGGIH tersebut....yang tudung biru tu solo ag..my aunty..Mak Usu..nak ngorat??(^_^)



Kaum kerabatku...yang laki2 aku xtangkap..xsempat...yang tudung ungu tepi tingkap tu my beloved mom..mak, nanti TURN along plak mak...kite tggu org K_ _ _ _ _ _ _ dtg ea...ngehehehe...


THIS IS MY FUTURE AUNTY...MAKTAM...
tinggal lagi sebulan lagi, paktam akan kawin...wut2..xsabau la tu kan..hehehe..
sure aku jugak FOTOGRAPHER xbertauliah tu...ngeh3..

WELCOME TO OUR FAMILY MAKTAM..(^_^)

P/S: BELAJO PERABIH DULU CIK ANNA BARU KAWIN!!

2 comments:

sha said...

Meriahnya majlis...

Cekodok said...

cik anna.. hehe.. kalau dah jodoh.. tak semestinya perlu tunggu habis belajar.. kawen je.. hehe