Followers

Friday, February 11, 2011

contest ke-4(aku,dia & Vintage)

Assalamualaikum pembuka bicara...
cik anna datang mencoret tinta..
xde tinta ape pun..just nak post contest cik anna yang ke-4..muehehe..

Contest yang diberi nama
Aku,Dia & vintage
ini mencabar bakat2 anda sebagai blogger utk 
menawan hati tuan punye contest dengan gambar anda yang telah di vintagekan...
xkesahla kome nak gune software ape pun...photoshop ke,online editing ke...

cik anna pun xdelah pandai sgt gune photoshop ni..
cume,nilah mase cik anna asah balik ape yg dah cik anna blaja mase semester 1..
almaklumlah..course cik anna amek ni pun mmg kene slalu brlatih editing2 nih..
so,xrugi rasenye cik anna mencuba..xgitu?

ini banner nye..

kome click je name tuan blog ni~ kamarukom dan kome
akan terus menge"link"kan diri kome ke blog die..
syarat2 ape sume bace la yer kat sane..hehe..

dan ini,cik anna persembahkan gmbar2 yang cik anna tangkap menggunakan
DSLR "MILIK PAKTAM" cik anna dan jugak CAMERA DIGITAL PANASONIC LUMIX 
yang mmg sah milik cik anna...huahuahua..(sedih sbnrnye..)


1st picture:-
Adik bongsu cik anna~ ni semasa di langkawi


2nd picture:-
adik kedua cik anna~ ni semasa di Lumut





3rd picture:-
my uncle sdg snap pic sepupu cik anna
cik anna snap pic deme..haha


gambo 4:-


hantaran prtunangan my uncle yg snap pic di atas..hihi..
yg ni mmg sah2 gune DSLR die...




dan akhir skali:-
barulah gambo cik anna ngn sepupu...weweett..=P



cik anna cube je...ade rezeki ade la..hehe
dgn ini,cik anna berbesar hati TAG mereka2 di bawah ini:-


oklah..tu je kowt...bye2...



4 comments:

Anonymous said...

salam.
akak edit gambar ni semua kat mana eh?
online pic editing ke?
try guna picasa or picnik..best la gak..
nice blog anyway :D

Anonymous said...

salam.
akak edit gambar ni semua kat mana eh?
online pic editing ke?
try guna picasa or picnik..best la gak..
nice blog anyway :D

AnNa FaRHaNa said...

wkslm..
akak gune adobe photoshop..
kene install software ni..
ok..tq dik..=D

kamarukom said...

tenkiu 4 joining my contest!! ;)
byk drama dlm gmbr2 kamu eh ;p
gudlak ye ^o^