Saturday, February 12, 2011

jeng3...

salam blogger sekalian...
sihatkah anda semua?(oppss,,ayat skema..)
cik anna agak kepenatan hari ni..walau bagaimanapun,cik anna xleh tggalkan blog cik anna..
hahahahaha..

lepas ni kesibukan akan melanda cik anna kembali..
dengan assignment dan project yang menanti...
tapi,cik anna akan cube untuk tidak mengabaikan blog cik anna ni...
esok malam dan isnin malam selasa,cik anna ada latihan muzik ANGKLONG..
anda tahu apa itu angklong??xpelah,di lain masa nanti cik anna bgtahu pade yg xtahu..
YUP!!cik anna sgt sukakan muzik,alat muzik dan sangat suka menyanyi..hehehe..

minggu ni cik anna memang kene berlatih dgn brsungguh2!!
sebabbb...SABTU nanti, cik anna dan kumpulan angklong cik anna terlibat dgn persembahan sewktu
KONVOKESYEN UUM SIDANG KEDUA..cik anna memang xsabar nak perform sabtu nih!!!
by the way, jeng3..cik anna nak tggu siapakah followers cik anna yg ke-100!!
cik anna nak kasi AWARD lah kat die..hehehe...

cik anna sangat seronok ari ni sebab,balik je bilik tdi,roomate cik anna bawak
KEROPOK LEKOR SEBERANG TAKIR,TERENGGANU!!!
Wooowww...cik anna sgt rndukan kepok lekor ganu..
akhirnya cik anna dpt makan malam ni...
tq my rumate...i love u much2 lah!!!

NAK?NYUM3...SEDAPPPPPPPP....


tinggal sikit dah..cik anna hentam bnyak dah...hahahaha...(^_^)

1 comment:

gdiamy1 said...

wah sdp nyer kopok lekor....nk ckit....