Followers

Sunday, February 13, 2011

cik anna buat blog bukan semata2 nak duit

salam..selamat tengahari semua..
cik anna xde ape nak tulis..sebab cik anna tgh rehat nih..
pkul 2 karang cik anna ade kelas lagi sampai la pkul5petang....

cik anna just nak bgtahu kat satu blog tu...cik anna nak tmpal satu ke iklan,xnak tampal ke ape ke,
tu hal cik anna..lagipun,cik anna buat blog ni bukan semata2 nak duit..ade rezeki ada,xada cik anna xdelah sampai nak mngeluh..cik anna suka mncari kawan dan baca entry org lain.dan cik anna suka berkongsi apa yang cik anna blajar dan tahu.sebab memang itulah tujuan asal cik anna..dan klu nak tahu,cik anna xpenah tahu apa pun psl nuffnang tu...cik anna just perasan dari blog org lain je sbb nampk msti ade simbol tu kat blog diorang..dan baru2 ni je cik anna tahu apa itu nuffnang..so,bile tahu,cik anna just daftar lah dan tampal iklannye di blog cik anna...cik anna pun xsuka paksa2 org nak follow atau nak click nuffnang cik anna..klu nak click,click lah..klu nak follow,follow lah,xnak pun xpa..cik anna tahu blog cik anna ni biasa2 aja..

cik anna lebih suka menabung sejak dulu lagi..itu lebih baik sbbnya bila cik anna dapat beli sesuatu dari hasil titik peluh cik anna menabung,cik anna rasa puas hati dan bangga..cik anna xperlukan duit ibu ayah untuk beli apa yang cik anna nak..lagi satu,cik anna buat blog sbb cik anna nak releas tension cik anna..cik anna masih blaja dan dri blog cik anna ni lah,cik anna boleh praktikkan ape yg cik anna blaja..cthnya mcm editing dan join mcm2 contest..dan ini satu permulaan utk cik anna melangkah ke dunia multimedia yg lbih mncabar..sbb itulah course yg cik anna ambil di uum..

cik anna tahu la die nak promote ape yg die sedang promote,tapi cik anna sedikit kecil hati dgn cara dia..mybe org lain xde rase mcmtu..cik anna faham akan ada yg kata "alah,tu pun nak kecik hati"..cik anna pun ada perasaan,dan setiap org pun adakalanya akan ada rse kecil hati..itulah lumrah n hukum perasaan manusia yg Allah ciptakan....tp,cik anna ucap terima kasih lah sbb bgtahu bgaimana cara utk dpt income lbih...maaf ya klu cik anna emosional..

yg penting...cik anna memang suka cari kawan baru..=)peace!!no war...^_^

4 comments:

sha said...

Anna marah sape ni? Bukan Kak Sha, kan? Hihi~

AnNa FaRHaNa said...

eh,bukan kak sha la...hihi...ade satu blog tu..lelaki kowt...die promote ape iklan mcm nuffnang gak..tp bukan nuffnang..ape ntah..

cik bahulu oren said...

bdk uum rupanye

CloudToSky said...

Alolo... cian dia.. tamao sdey2 ekh..makin comei blog ni.. lama dah x jenguk :P