Followers

Friday, February 18, 2011

apa cerita cik anna hari ini??

Assalamualaikum...cik anna kembali sebelum menutup tirai malam untuk beradu...hehehe..
ohhh...hari ini cuaca sangat panas di sintok...membahang rasenye...ditambah pulak berjalan kaki
ke mall uum untuk deposit duit ke akaun cik anna...perghh..memang berpeluh2 lah hari ni..sempat cik anna beli 2scoop aiskrim cup coklat ngan chip...huhuhuhu...xpelah,yg penting dpt simpan duit cik anna...huhuhu..
by the way..hari ini agak menyedihkan pagi tdi...sepatutnya ada presentation,ntah macamane nak dijadikan cerita, computer lab tu xsupport microsoft 2007..cik anna plak mase save kelmarin,lupa nak convert ke microsoft 2003...cis!!cis!!!cis!!!....hadoiiii..mau berasap plak cik anna...dahla xbawak second material..my lappy...slalunya cik anna bawak...tapi ntah kenapa hari ni,cik anna malas nak bawak..dannnn...padan muka ngan cik anna....hahahaha...memang kene perlilah ngan lecturer....ape nak buat..silap sendiri jugak....kuang3.....so,korang yang masih lagi student tu,jadikan kisah cik anna ni sebagai pedoman kepada korang ea....even korang punya lab komputer kat U/kolej korang tu moden,korang jangan terlalu bergantung pada lab komputer tu je...korang kene already jugak dengan lappy korang...supaya xdelah korang punye presentation tergendala...okehhh...

cerita hari esok plak,cik anna terlibat dengan reheasel untuk konvokesyen..tapi,bukan cik anna yang konvo tau..cik anna terlibat dengan perform untuk muzik iringan semasa konvokesyen uum berlangsung....5lagu yang akan kumpulan cik anna mainkan...esok 7setengah dah kena gerak ke dewan konvo...so,cik anna perlu menidurkan diri lebih awal dari biasa...hahahaha....almaklumlah,slalunya hari minggu bangun lewat sikit..=P
hopefully,esok semuanya berjalan dengan lancarrrr.......Amin....

Gudnite korang...love u ollss...muahh!!!

peace no war!!!(^_^)

No comments: