Followers

Thursday, April 21, 2011

lumrah kehidupan..

assalamualaikum buat sahabat2 seantero dunia...sihat tak?jaga kesihatan korang tau..kerja2 jugak..belajar2 jugak..makan jangan lupa..rehat jangan lupa ea...hehe..


ermm...lame betul tak update blog ni...tp cik anna rasa sangat terharu sebab masih ada yang sudi datang jengah blog ni...sory sangat2 kat korang sebab lama x blog walking...insyaallah dah selesai sume keje cik anna datang ea..so,jangan lupa tinggalkan link korang tau!!!wajib!!!hehehe...

banyak benda nak kongsi sebenarnye....ada yang happy,ada yang sedih...ape pun,kehidupan memanglah penuh dengan cabaran..adakala kita gembira,adakala kita bersedih....memang kita tak mintak untuk dapat kesedihan tu..dan tak ada orang pun yang nak hatinya sedih..tapi,tulah hakikat sebuah kehidupan..kesedihan,perkara2 yang pahit tulah yang sebenarnya mengajar kita apa erti kehidupan,apa erti sebuah kebahagiaan..cuma,harapan cik anna..waktu korang ditimpa apa2 je kesusahan dalam hidup,jangan sesekali berfikiran singkat...cuba kawal dahulu emosi...bak kata orang,ikut kata hati binasa...so...think positive ok..oklah...cik anna dah nak tido...jumpa lain kali....tata...

assalamualaikum....

p/s: kalau rasa sedih cuba dengar lagu insyaallah...by maher zain..korang pun mesti tahu kan lagu ni...hehe..

No comments: