Saturday, April 2, 2011

earning nuffnang rm2404..

Assalamualaikum to my readers...apesal?terkejut beruk ke tengok title entry cik anna?hahaha...
ok..kenyataan yang sebenarnye bukan blog cik anna yg dapat earning nuffnang sampai 2ribu lbih tu...pergghhhh..
bestnye kalau dapat kan...blog orang tu blog popular...memang xhairanlah dapat earning sampai lagu tu...ade sesape leh kongsi ngan cik anna camane nak dapat earning yang kaw2 dari ladang camtu??

jom2...kite share2..alaa..janganla kedekut...kamu baik kan..kamu baik kan...kan2??hehehe...

oklah..sila komen ya jika ada petua...=)

daaa...

p/s: sape nak ikut pi kelas angklong....jommmmmm...bersiapppp...

6 comments:

CtMuni said...

wah terkezut...

NUUR AN NOR said...

adoi..tertipu! kamu kamu yg dpt nuffnang manayk tu!

nUrUL NaDiA said...

sy pon mau jugak..hehe

AnNa FaRHaNa said...

muni~terkezutt kann..same la ngn cik anna..huhu..

nuur~awat nuur??

nad~haah kan nad...bestnya kalau dpt..trus ana bli dslr...huhuhu

Faris Adli said...

aku tertipu..hahaha..terima kasih melawat my blog.. baru nak tanya macam mana boleh dpat samapi 2000 tu

AnNa FaRHaNa said...

hahahahaaha...sama2...tq too sbb sudi jengah kembali...jomlah kita bersama2 menaikkan traffic and nuffnang kita...hahaha