Followers

Saturday, September 24, 2011

TERIMA KASIH ATAS SEGALANYA...



Assalamualaikum...selamat tengahari...hope korang sihat2 yer...aku macam biasa..alhamdulillah..sihat walafiat lagi...cuma agak busy dan badan selalu letih..tapi tu perkara biasa la kan..alah bisa tegar biasa...haha

sebenarnya aku nak ucapkan terima kasih yang teramat2 pada semua kawan2 aku,kawan2 facebook sama ada yang aku kenal ataupun tidak....yang wish kat aku sempena hari jadi aku 19 september lepas...TERIMA KASIH SANGAT2....TERIMA KASIH jugak atas doa2 kalian....

To my lovely emak...terima kasih sebab wish kat along....along tak perlukan hadiah belated...mak ingat birthday along pun,along dah seronok...pengorbanan mak pada along selama ni pun semua tu hadiah buat along....tak mampu along nak balas mak.....sungguh,along rindu kat mak..rindu nak peluk,tidur dengan mak...Along mintak maaf sebab balik sini along jarang call mak...tapi,along tak pernah lupa doa untuk keluarga,along tak pernah lupa mak...buat abah,along ucapkan terima kasih atas nasihat2 abah sebelum along balik sini...along pegang kata2 abah...pelajaranlah yang dapat bela nasib diri sendiri satu masa nanti..supaya orang tak permainkan diri kita...

buat adik2 ku..Zulaikha....thaks for wish my bufday...thanks sebab mintak kawan2 along jaga along kat sini...sedih along bace statement kamu tulis kat fb kak atik,kak mas sume...and to my little bro...Muzhaffar..owwh,tak wish kat along pun yer...ok fine..along faham kamu nak final exam...goodluck!!!buat yang terbaik...dah janji kan dengan abah mak...kamu je anak lelaki yang ada..pengganti abah kalau abah dah tak ada nanti..kamu wali along...jadi,mula dari sekarang, belajarlah rajin2..jadi orang berguna dan bertanggungjawab....

To my lovely sister...SITI MASTURAH DAN NURUL NAIMI..time kasih yer tudung dengan mug tu...mekna suko sangat2...hehe...To my lovely friend...ATIKAH ABU BAKAR...tq sebab jadi kawan saya yang paling gila...hahahahaha...To my rumate..NURBAHIAH...time kaceh yer bagi bantal angry bird tu..ingatkan itik...hehehe..leh bawak peluk malam2...HAPPY BUFDAY jugak kat kamu!!!!hadiah nanti ana bagi yer...nak tunggu kamu xbape nak ingat dah,,baru surprise..hahaha...macamtu jugak dengan kawan2 JKPS...kak AYU, Fakhri, Ogy,Ima,Cik fizz,Balqis,Joe,Ramlee,Pijon,Chu,Nawal,aishah,Effa,Aween,Fauzan,hasrol...time kasih wish bufday pada ana...to adik Ima Althafunnisa...kak ana terharu sangat ima buat entry pasal bufday akak kat blog ima...hehehe...tq yer adik sayang...<3

dan....untuk seorang insan yang sangat saya sayangi...terima kasih atas kejutan yang sangat saya tak sangka...saya suka dan saya sangat hargai apa yang awak beri...saya akan sentiasa pakai...dan saya faham keadaan awak dan akan selalu memahami awak...saya tunggu..saya sentiasa doakan awak...moga Allah permudahkan segala urusan awak semester ni...doakan saya jugak..=)

baru aku ada kesempatan nak say thanks kat sini melalui entry...bila memikirkan aku hanya ada lagi 2sem di sini...tiba2 plak rasa sedih...rasa sayang nak tinggalkan alam belajar...hajat hati nak sambung lagi...tapi,mungkin aku nak kerja dulu..ada rezeki,sambung lagi...ilmu terlalu banyak...sampai kita tua pun,ilmu belum pernah dan takkan pernah cukup...oklah..aku nak pergi beli makanan..lapar la pulak..lepas tu nak study sikit...ok..Assalaamualaikum....

10 comments:

Pendamba Mawar said...

ok tak tersenarai...lallaa

ismi mazita said...

ok...nm sy pun xde..yelahhhhhhhhhhhh

Anonymous said...

Hi there! This іs mу 1st comment here ѕo I just wantеd to give a quіck shоut
out anԁ tell you ӏ truly enjoy rеading your blog posts.
Can you suggest any оther blogѕ/ωеbsiteѕ/foгumѕ that ԁeal with the ѕame subjects?
Τhank you!

Heгe іѕ my webѕite :: simply click the following site

Anonymous said...

Hey thеre! Quick questiοn that's completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My blog looks weird when viewing from my iphone4. I'm trying to find
a tеmplate or ρlugin that might be able to fіx thіs
issue. If you havе any suggеѕtions, plеase share.
Many thankѕ!

Also visit my blog just click the up coming website

Anonymous said...

Heу there! I'm at work browsing your blog from my new apple iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Carry on the excellent work!

my weblog: http://agnosco.pl/

Anonymous said...

Eѵery ωeekend i used to pay а visit this web site, as і want enjоyment, аs thіs this sіte conations trulу nice funny ѕtuff too.


mу ωeb site mieszkania pod wrocławiem

Anonymous said...

Appreciate thіs post. Will try it out.

my hоmepage; zespół lublin

Anonymous said...

Howdy! This blog post сοuld not be written any bettеr!

Reading through this article гeminds me of my previous гοommate!
He always κept preaching about this. I most certainly ωill
send thіѕ post tο hіm. Pretty sure he'll have a good read. I appreciate you for sharing!

Also visit my web page bojler kospel

Anonymous said...

Hi there іt's me, I am also visiting this site regularly, this web page is really nice and the people are genuinely sharing nice thoughts.

Feel free to surf to my blog; bojler kospel

Anonymous said...

Hi there, I fοund уour ωebsite νia Google whіlѕt seаrching for a comparable topic, yοur site got here up, it aρpears to be liκe
good. Ι have boоkmarked it in my google bookmаrkѕ.

Hi there, ϳust becаme аwаre of yоur weblog via Google, anԁ located thаt it
is trulу informative. I'm gonna watch out for brussels. I'll bе grateful shоuld
you continue this in future. Numеrouѕ other folks
might be benefiteԁ out оf your ωriting.
Cheers!

mу weblοg: Drmichaels.Com.pl