Sunday, September 4, 2011

kembali








Assalamualaikum...ape kabo kome2 sume?lame benor aku tak menjenguk blog ni...seminggu bercuti tanpa tinta pena dariku...hahaha..poyo..macam ramai sangat orang nak baca..


ape ntah nak cerita...banyak sebenarnya...but, spirit untuk menggerakkan jari jemari belum sampai pada tahap "menulis tanpa melihat keypad laptop lagi"...


mungkin disebabkan seminggu tak menjengah langsung agaknye...haha..boleh plak macamtu kan...
relex2 dulu der...kita ambil feel dulu..biar feel sampai baru sedap menulis bro.....


sure ramai yang bercerita kisah raya masing2 kan...aku pun ade kisah raya...kisah raya apa nanti esok2 jelah aku cerita..malam ni aku dah mengantuk gila dah ni...kepenatan yang terlampau walaupun bukan aku yang drive..hahahaha...


oppss..sebelum aku blah tidur..aku nak ucapkan terima kasih sangat2 pada yang sudi menjengah ke blog aku ni walaupun tuannya tak ada kat rumah seminggu...


begitu jugak pada yang sudi memfollowkan diri korang kat sini...nanti aku singgah balik ok...line pun kureng mantap jugak ni..baik aku tidur lagi bagus..


esok nak mengemas ape sume lagi..isnin aku dah nak blah balik UUM TERCINTA..ape lagi..sem baru bakal bermula la setelah 3bulan membesarkan badan di rumah..hahaaha..


oklah...selamat malam...wassalam....peace!!

4 comments:

Sembang Kemas said...

haha,orang lain ada kisah raya,tapi gua sorang je malas nak cerita kisah raya gua.

baik gua cerita tentang Lat lagi best.

haha

btw nice blog.

Shorim Kasih said...

selamat kembali..hehe..mmg sunyi dunia blog sejak raya.. ;-)

C i k P i p i T e m b a m said...

Samat Hari Raya sis ! hehe . mmg sunyi gila blog . haha . busan . xde mood nk taip pon ade . muehehehe

Haruuta Chan said...

UUM :D Aman je tempat tuh