Monday, September 12, 2011

SELAMAT DATANG PELAJAR BARU UUM!!!



Assalamualaikum...selamat pagi!!! korang sihat ke?aku sakit tekak sikit la...adoyaiii...lama gila aku tak update blog kesayangan ni...nasib baik tak bersawang macam rumah kan...hahahaha...

1st of all, thanks pada yang sudi jengah dan follow this blog walaupun aku lama tak update...i'm appreciate that...actually, minggu lepas aku sangat2 busy sebab menyambut kehadiran warga baru UUM TERCINTA ni...aku terlibat sebagai AJK untuk MINGGU SUAI KENAL UUM..

Alhamdulillah...aku sangat seronok sebab dapat join this moment...ok la kan...kenangan untuk aku sebelum aku tinggalkan bumi sintok ni tahun depan...SIGH!!!sedih gila mendengar statement aku sendiri...tempat belajar sendiri..sesiapa pun akan rindu...lagi2 aku ada ramai kawan2 yang sangat2 menyayangi aku...=)

So, selamat datang kepada ADIK2 UUM,ABANG2,KAKAK2 UUM dan jugak yang SEBAYA ngan aku..SELAMAT DATANG KE UUM YER...

Aku harap korang tabah mengharungi kehidupan baru korang di sini...aku tahu apa perasaan korang..sedih,gembira,letih,pening dan macam2 lagilah perasaan kan?????its normal for new student UUM...sama jugak macam aku mula2 aku jejak kaki di sini...

but, satu perkara yang menguatkan aku adalah KELUARGA dan HARAPAN diorang pada aku...yup!!!kerana itulah aku masih berada di sini dan cekal hati menempuh segala dugaan di sini...

hei korang!!!jangan cepat menyerah kalah tau!!! Bangkitkan keazaman korang...yang mencorakkan masa depan korang bukan orang lain...its your own opportunity ok...jangan sia2kan...TAK SEMUA ORANG BERPELUANG MASUK UNIVERSITI...this is your new destiny....dont give up!!!

psss...takde pic la plak kan..hahaha..nanti2 la aku letak...paham la sebab ape tak letak kalau tak sebab MALAS...hahahahahaha....

3 comments:

Zul Fattah said...

haha..slamat datang jugak kpd ko..

eddy syrol said...

teringat lak kenangan lama.

jom singgah sini jap daniel adie nak buka butik u'ols

Qaseh Qistina said...

selamat belajar ye..UUM terchenta! weee~~