Followers

Wednesday, May 4, 2011

tabah hati

Assalamualaikum...selamat malam buat sahabat2 seantero dunia.....sihat2???seandainya tak sihat...anna nasihatkan silalah ke hospital atau klinik yang berdekatan...


sangat tak sabar nak abiskan minggu ni...letih dan anna rasa duk ngadap assignment yang tak sudah2...orang lain sume dah abis and tengah study week...ana duk ngadap ag sume ni...apekehe???????hahahaha....but...but..but....jangan biarkan diri anda berada dalam keadaan yang tension...ok!!!chill ok..banyak2kan bersabar....satu yang anna selalu tanamkan dalam fikiran..perkara biasa bagi seorang pelajar untuk hadapi semua ni...kalau tak, tak adelah namanya belajar...of coz la banyak keje apatah lagi ambik kos multimedia ni....memang xnafikan la berbeza dengan kos business anna ambik dulu...tapi,ana seorang yang suka belajar suatu yang baru but interesting..semua orang mungkin boleh bukak business,tapi xsemua orang tahu untuk bangunkan sistem...sakit kepala otak tau...hahaha....

dan sekali lagi,anna nak mintak maap kat kome2 yang sudi jenguk dan jadi followers anna..anna tak sempat lagi nak jenguk blog korang....sorry..sorry..sorry..sorry....sorrrryyyyyyyy...jangan..jangan..jangan risau..ana akan tetap datang punya...wokey!!!senyum2!!!jaangan sedih2kan diri anda..ceriakan hidup anda ok...terima cabaran yang ada dengan hati yang kuat!!ok!!give me five!!yeahhhh..good gurl/good boy...=D

oklah...sampai sini dulu...nanti ana update ag ok...goodnite korang...muahhhh!!!


No comments: