Saturday, May 14, 2011

Akhirnya!!!!

Assalamualaikum....selamat pagi...dah pkul1.06am..so,pagi la kan..hehe...akhirnya leh bukak jugak blog kesayangan ni...ingatkan apekehe lah xleh bukak..upenye masalah maintenance...klu lah xleh bukak...arghhhh!!!kesedihanlah mekna.....hukhukhukhuk..........




sekrang ni ade plak kat fb diorang invite ana join group yg diberi nama Sintoreanblog ape ntah...kirenye blogger2 uum la...hehehe..nice jugak..tpi ana kekurangan masa utk layan and tegur sapa dengan rakan2 bloger uum tu...nanti la ea korang..pas abis exam wa pi rumah u all ok..hahahahaha...wa ade 5 paper lagi weh...sapa mau tulun jawabkan...huhuhu...sakit2..tambah2 dengan penyakit malas yang bermaharajalela dalam diri..aishhh..farhana..farhana..apa la nak jadi ngan hang ni....cube korang bagi kata2 motivasi sikit kat ana...apa2 jelah..yang boleh naikkan semangat mengadap buku ni...ana dah buat macam2..siap pi tampal lagi kat whiteboard comel dpn meja ni...."FARHANA!! Jangan malas! ingat abah mak ko!!study smart!!"...hahahaha...tapi xberkesan kowt....adela berkesan kejap..pastu mengantuk balik......arghhhhh!!!!!!!!!!tolongggg!!!!

2 comments:

sha said...

rilex.. chill sudey.. haha~

anna said...

cmne nak chill kak sha...5paper lagi kowtttt...hahahaha