Followers

Sunday, June 13, 2010

KOREAN DRAMA-BOYS OVER FLOWERS

Assalamualaikum..Selamat malam sume...


sebelum nak masuk tdoq ni, meh nak berkongsi sedikit dengan korang tentang drama korea yang baru minggu lepas aku tonton di Mysoju..Drama yang diberi tajuk BOYS OVER FLOWERS ni memang MANTOPlah citenye........Aku suka dengan lakonan pelakon Korea yang bersahaja je...n macam real je lakonan diorang tu...Apatah lagi dengan pelakon2nya yang kacak dan cantik2...menjadikan jalan ceritenye lebih menarik....I LIKEEE!!!!hehehe...



so,kepada sesape yang belum lagi menonton drama korean terhangat ni, jomlah tgk k! n banyak lagi cite korea korang leh tgk di laman web yang aku suh korang click kat tepi ni..http://www.mysoju.com. SELAMAT MENONTON!!

1 comment:

Miss Hami Najat said...

i loike...!!~ <3