Followers

Saturday, June 11, 2011

Bakti siswa perdana 2011


Assalamualaikum w.b.t...selamat malam..ape kabo?sihat?ana sihat2 je...cerita malam ni masih lagi mengenai kenangan sebelum ana balik bercuti....ini cerita minggu lepas punya baru mau cerita...adoyai...penyakit malas update blog la ni...haha..


program bakti siswa perdana ni sebuah program keluarga angkat anjuran dpp misc,hostel tempat ana  duduk...dan ni jugak 1st time ana join program anak angkat camni...lokasi asalnye nak buat di Trolak perak,tapi terpaksa diubah ke lokasi yg lebih dekat dgn UUM..di Jitra je..penah dengar KG.CHEGAR,TUNJANG???haa...kat situ la kami buat baksis ni...walaupun dekat and hanya melibatkan 26 orang,tapi kami sangat2 happening..orang2 kampung pun sangat2 sporting...ana and atik bertuah dapat keluarga angkat yg sangat baik...and paling best dapat adik angkat yang satu kepala...hahahaha...shahir dan shahirah..kak ana sayang korang..walaupun shahirah istimewa,tapi dia paham ape yang berlaku di sekeliling dia..melihat dia buat ana rasa bersyukur dilahirkan cukup sifat,sihat,boleh berjalan...ujian yang kita tempuh sebenarnya xseberat apa yang dia tanggung and mak tanggung...and ana sangat bersyukur dilahirkan dalam keluarga yang serba lengkap,cukup makan pakai..rumah yang sempurna..insyaallah,ada masa nanti sure ana datang melawat mak,pakngah,shahir,shahirah..dan terima kasih mak bagi tudung bawal tu...boleh ana pakai raya nanti..hehehe...

ermm..jomlah layan gambar2 sepanjang program berlangsung...hehe..

hak3...1st time ana naik lori..^_^
sempat ag..hehehe...hye baju oren belang2 tu...^_^
nak tlg leh makcik?tlg tgkap gambo..hehe..
atik dah ade ciri2 ibu...ana suka amek pic macamni..nampak penuh kasih sayang..^_^
sebahagian dripada kwn2 baksis..happening!!!
wajah2 gembira...si rizal je penuh...ade je gambo die..nakal ea!!!haha..
sukaneka rakyat..suka budak2 tu masuk bendang...mesti makcik2 atas ni nak buat menantu
kat diorang yg dah msuk bendang..hehehehe...

Rewang di rumah kenduri kawin...goreng ayam je pun...hehehe...

ini plak gambar my family angkat..
^_^...rindu....

and last....

me with my sweetheart.....hihihi...^_^


gudnite...assalamualaikum...

















2 comments:

are_tik25 said...

terbaikkkkk!!!! best sgt2 kan...
hope pt jmpe dieorg slalu...=)
pic atik ngn baby 2 sweet sgt...tq cik ana...^_^

anna said...

insyaallah...came2...suka amek gmbo baby ngn ibu..ahaks!!