Followers

Saturday, December 4, 2010

HARI YANG EPPY!!!!!

Assalamulaikum.....Hai!!hai!!!hai!!!!

ececehhh...seronok benor aku ari ni...hehehe...
xsedor diri la ni exam ag ea cik anna....supo panda dah aku sonok..
cik panda..sila kawal diri anda..






Sebenarnyo aku sonok bukan ape...dapat ari ni aku releas tension sikit...
setelah melalui hari2 sukar pada minggu2 sebelum ni...
walaupun ada lagi 2 exam yg perlu aku tempuh...
next paper...

BASIC PROGRAMMING 
MATHEMATICS FOR IT..

Wink2!!! agak2 kome,aku ley jwb x?
ahahaha..ade lak tanye org...
ape pun..aku hrp aku ley jawab dengan baik nanti...
menggantikan rase keciwa aku dengan paper...

HUMAN COMPUTER INTERACTION!!!


Sosah dow...huhuhuhu..
hmm...nak buat camne..dah lepas dah pun..
cuma yg aku harap aku lepas lah paper tu...
aminn...


Sonok ari ni dapat aku jenjalan ler kejap..
ngn akak2 merangkap mmber baik aku..
kami pi tengok cite...


NGANGKUNGGG...






Tengok tu..monyet pun suke cite tu..hehe
memang besh r shaheizy sam blakon..
1st time aku nengok cite ade antu aku gelak..
agagagaga...
mane taknye..lawak dow..
hahaha...so..


sape xtgk ag,pi la tengok ea...


ermm..klah...ckup la ari ni..
jumpe ari len lak...Daa..















No comments: