Followers

Friday, March 28, 2014

Come Back


Assalamualaikum w.b.t

aku andaikan 2 tahun aku tinggalkan diari bergerak aku ni..maybe..maybe... sepi seketika melupakan segala kenangan yang tercatat... so hard to forget all that moment yang payah sangat aku nak lupa..jadi aku ambil keputusan tinggalkan kejap dunia blog yang banyak kenangan ni..(walaupun hakikatnya dalam dok menulis ni fikiran aku  automatik teringat cerita lama).

ok.bahasa rojak. Aku cuba nak menulis orang putih kononnya.mungkin "terkenan" dengan sorang vlogger yang aku tengok tadi agaknya..nah..orang lain pulak yang jadi asbab..

Entah kenapa aku rasa kekok nak menulis balik kat sini. Kalau nak diikutkan setiap hari aku tetap jugak menulis kat fb tu sampai orang muak baca..KOT..dan bahasa aku lebih formal kat situ. Dekat sini ada sesetengah entry aku rojakkan jugak dengan bahasa pasar aku. I hope that my father never ever read this blog..I hope so..kalau tak habislah aku.

Dan..untuk come back aku di dunia penulisan caca merba ni, aku nak ucap terima kasih,syukran to all of you yang still follow blog tak megah aku ni. Biasalah,orang sebok sikit sekarang ni...(sebok sangat).

Actually aku takdelah tinggal terus dunia ni. Aku still keep update penulisan aku..tapi bukan kat sini la..ada di tumblr..haa..sudah..guna blogspot,tapi promote tumblr..(ok kot sebab aku dah buang iklan nuffnang)...:P

So..inilah wajah baru..lebih simple,lebih senang dibaca,tak berat..dan otak aku pun tak serabut tengok blink2 bagai sebelum ni kat blog aku ni.

12.12am| Yaumul Jumu'ah|Compang compeng kata|



No comments: