Thursday, November 10, 2011

APABILA AKU MENGARUT 1





Assalamualaikum....hai..hai...hai...hohohohoho,lamenye tak update blog kesayangan ni...ditambah dengan sedikit kemalasan,maka seperti yang anda lihat blog ku ini bersawang dan tak bertukar2 sejak sekian lama..alahh,ape dehal dengan design blog ni kan kalau cantik camane pun tak berupdate pun tak guna gak kan..hahahahha...

sebenarnye tahap kemalasan aku masih berganda ni..tak surut2 pun apatah lagi duduk kat rumah.ESOK dah nak gerak balik UUM der....adoiiiii,malas gila..project aku plak tak jadi2 lagi ni.design cantik dah,part coding cam hampeh..hahahaha...

ermmm..aku nak mengarut apa pun tak tahu... dont have any point..so,korang bacelah ape yang jari aku duk taip2 ni ea..fikiran aku KOSONG umpama lagu NAJWA LATIFF...KOSONG!!KOSONG!!!!

sudahh...nurfarhana shahari..apekena kamu ni..cer sopan sikit..

opss,baiklah...

beginilah aku apabila dilanda kerunsingan..rungsing dengan perkara2 yang bakal aku hadapi setelah sampai ke UUM TERCINTA.ARGHHHHHHHHH!!! sampai tahap,aku rasa aku nak cepat2 habis belajar ni..aku nak blah dari sana..bukan aku tak sayang atau tak suka U aku tu..cume,aku dah letih belajar..ermm,pasni sure ade yang bagi nasihat..belajarlah sehingga ke negara china...jangan merungut..tak baik...

ya..ya,..ya...aku tahu aku tak boleh merungut..aku kena bersyukur sebab tak semua orang berpeluang untuk sambung belajar..tapi,aku taknak tipu hati aku..serius der..waktu ini,di ketika ini..itulah yang aku rasakan...normal lah kan bila tengah rungsing..macam2 perasaan hadir..

hurmmm...nanti dah kerja..baru tahu langit tu tinggi ke rendah..susah tak susahnya bekerja...letih tak letihnya...
mase tu,baru kau tahu ana oiiii....

ok2...aku tahu la....syiuhhh2..dah2...pergilah kau kata hati..aku saje je nak meluah kat diary terbuka aku ni..nak tulis dalam diary selalu yang jadi,beli diary,tulis sampai 2,3bulan..pastu....suci dan murni la diary aku tu sampai ke akhir tahun...hahaha..so,gune diary ni sudahhh.

dahla membebel ana...aku tau ko mengantuk..gi gi la tido nuh..esok ko nak blah balik UUM kan...

yelah2..aku nak tido la ni..alamakkkkkkk,ade lagi yang tak berkemas...camane nak tido!!!

padan muka kau...hahahahahahahhaha...

ok,nite..:p




5 comments:

Pendamba Mawar said...

memang mngarut..larikkkkkkkkkk

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

kije memenat kan..kalau leh acu nak stdy sampai tue..leh org tgung makan minom

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

baca entry terus folow..folow me back

AnNa FaRHaNa said...

hahahahaa...yess..akhirnya ade orang kata memang mengarut...yeahhhh..suke2.....

teyhasahaje~amboii..sosahnye nak eja name..hehehe...ermm..tula yg mak ckp..sy penah keje..memang penat..ni penat otak...hehehehe...

are_tik25 said...

sah kwn ak sorg nie senget!!! hahaha