Followers

Monday, February 28, 2011

Sahabat sejati...

Persahabatan itu ibarat jalinan antara mata dan tangan.
Ketika tangan terluka, maka beningnya mata akan segera mengeluarkan air mata.
Dan ketika mata menangis, maka tangan pun akan segera mengusapnya.

Begitulah indahya persahabatan.
Merasa satu tubuh, yang akan menggerakkan mimpi bersama.
Ada mata yang akan menggerakkan kemana arah tujuannya ada tangan yang akan membantu segala keperluan untuk menujunya. Dalam sebuah lembaga atau organisasi, sangat diperlukan sekali ikatan seperti itu. Ikatan persahabatan yang nyata, bukan sekadar pemanis bibir. Persahabatan itu tidak MAMPU diukur dengan manisnya kata-kata. Persahabatan tidak mungkin diukur dari banyaknya pertemuan.
Akan tetapi persahabatan yang sebenar-benarnya adalah ketika seorang sahabat itu selalu mendoakan sahabatnya yang lain di setiap waktu tanpa pengetahuan sahabatnya itu. DIa yang akan senantiasa mendoakan kebaikan dan kesejahteraan sahabatnya..

Dan..itulah persahabatan yang sejati...





Ku biar kalam berbicara
Menghurai maksudnya di jiwa
Agar mudah ku mengerti
Segala yang terjadi
Sudah suratan Ilahi

Ku biarkan pena menulis
Meluahkan hasrat di hati
Moga terubat segala
Keresahan di jiwa
Tak pernah ku ingini

Aku telah pun sedaya
Tak melukai hatimu
Mungkin sudah suratan hidupku
Kasih yang lama terjalin
Berderai bagaikan kaca
Oh teman, maafkanlah diriku 


Oh Tuhan
Tunjukkan ku jalan
Untuk menempuhi dugaan ini
Teman, maafkan jika ku melukaimu
Moga ikatan ukhwah yang dibina
Ke akhirnya


Aku tidak kan berdaya
Menahan hibanya rasa
Kau pergi meninggalkan diriku
Redhalah apa terjadi
Usahlah kau kesali
Mungkin ada rahmat yang tersembunyi

Dedikasi buat sahabat2ku yang senantiasa berada di samping susah senangku..yang senantiasa memberi dorongan dan semangat untuk aku mengharungi kehidupan ini...Ku amat menyayangi kalian...semoga ikatan suci ini senantiasa dibawah naungan redha Illahi..(^_^)

Saturday, February 26, 2011

cik Anna melawa dgn TUDUNG BARU

Assalamualaikum....
xade ape2 nak post....
eh...ade sebenarnye..tapi cik anna bz sikit...
just nak share tudung baru cik anna beli...
kihkihkihkih...
org lain melawa,cik anna pun nak try la jugak pakai tudung ni...
xreti buat2 reti jelah..hahaha


peace!!!!


hhahahahahha...=P

klah...gudnite sume...(^_^)

Tuesday, February 22, 2011

i'm single now...hahaha..

assalamualaikum...hye2 semua...sihat ke?cam lame plak xupdate...
kesibukkan melanda diri n ditambah lagi dengan masalah cinttttaaaa....
oh...sangat2 menduga cik anna....
berbalik kepada title di atas~ ni bukan cobaan..ini betul2 punya...


CIK ANNA KEMBALI SINGLE...


ok..jelas bukan?


ape yg cik anna tulis ni,bukanlah untuk menagih simpati ataupun nak cari calon lain...
no!no!no! cik anna just nak peringatkan gadis2 di luar sana, jika korang menyayangi seseorang,
jangan berikan seratus peratus kasih sayang korang kat kekasih korang....nanti korang akan kecewa seperti mana yg berlaku dengan cik anna...sangat2 menyedihkan....tuhan je tahu peritnya rasa...dan selepas cik anna cuba menahan air mata ini tumpah,akhirnya air mata ini mengalir jua malam ini....


cik anna dah buat keputusan untuk tidak memikirkan lgi buat masa ni dengan cinta...
cik anna cintakan Tuhan,cik anna cintakan ibu bapa cik anna, adik2 cik anna dan kawan2 cik anna..
cik anna bersyukur sangat2 punya ramai kawan yang sentiasa ada di belakang cik anna waktu cik anna susah dan senang...


cukuplah cik anna biarkan diri ini disakiti....jodoh ni urusan Tuhan...andai ada jodoh tak kemana...
cik anna hanya nakkan calon suami yang dapat bimbing cik anna ke jalan yang diredhaiNya..suami yang dapat 
menerima cik anna seadanya...insyaallah,mungkin satu masa nanti orang tu akan muncul...cinta sejatiku.......


p/s: memang layan perasaan lah dengar THR gegarrrr...lagu jiwang2 seyh...

Saturday, February 19, 2011

Duhai hati..bersabarlah..



Sukarnya memahami hati..
aku terjerat diantara dua persimpangan..
antara cita dan harapanmu...
kalau bisa aku memilih..ku ingin keduanya..

mungkin ini yang sudah tertulis di loh mahfuz..
ku terima dengan redha hati...
andai aku yang bersalah,maafkanlah..
jangan ingati aku lagi...
kerna ia hanya menambahkan luka di hati ini...

mood~ sedih...(-_-)

p/s: sorry..cik anna terjiwang sikit malam ni..hukhukhuk..




Friday, February 18, 2011

apa cerita cik anna hari ini??

Assalamualaikum...cik anna kembali sebelum menutup tirai malam untuk beradu...hehehe..
ohhh...hari ini cuaca sangat panas di sintok...membahang rasenye...ditambah pulak berjalan kaki
ke mall uum untuk deposit duit ke akaun cik anna...perghh..memang berpeluh2 lah hari ni..sempat cik anna beli 2scoop aiskrim cup coklat ngan chip...huhuhuhu...xpelah,yg penting dpt simpan duit cik anna...huhuhu..
by the way..hari ini agak menyedihkan pagi tdi...sepatutnya ada presentation,ntah macamane nak dijadikan cerita, computer lab tu xsupport microsoft 2007..cik anna plak mase save kelmarin,lupa nak convert ke microsoft 2003...cis!!cis!!!cis!!!....hadoiiii..mau berasap plak cik anna...dahla xbawak second material..my lappy...slalunya cik anna bawak...tapi ntah kenapa hari ni,cik anna malas nak bawak..dannnn...padan muka ngan cik anna....hahahaha...memang kene perlilah ngan lecturer....ape nak buat..silap sendiri jugak....kuang3.....so,korang yang masih lagi student tu,jadikan kisah cik anna ni sebagai pedoman kepada korang ea....even korang punya lab komputer kat U/kolej korang tu moden,korang jangan terlalu bergantung pada lab komputer tu je...korang kene already jugak dengan lappy korang...supaya xdelah korang punye presentation tergendala...okehhh...

cerita hari esok plak,cik anna terlibat dengan reheasel untuk konvokesyen..tapi,bukan cik anna yang konvo tau..cik anna terlibat dengan perform untuk muzik iringan semasa konvokesyen uum berlangsung....5lagu yang akan kumpulan cik anna mainkan...esok 7setengah dah kena gerak ke dewan konvo...so,cik anna perlu menidurkan diri lebih awal dari biasa...hahahaha....almaklumlah,slalunya hari minggu bangun lewat sikit..=P
hopefully,esok semuanya berjalan dengan lancarrrr.......Amin....

Gudnite korang...love u ollss...muahh!!!

peace no war!!!(^_^)

Thursday, February 17, 2011

MINGGU YANG SIBUKK

assalamualaikum to all my readers...
korang sihat?cik anna sihat2 je...cume hati cik anna je xsihat...
huhuhuhu..sebab ape?emm..xyah la tahu...agak peribadi untuk dikongsikan...
ape pun,cik anna tahu,cik anna perlu tabahkan hati...
yes!!!!you can do it anna!!!!!

by the way,cik anna agak busy mnggu ni...tapi...ada jugak masa update blog....wahahaha...
iskhh...cik anna xleh tinggallah blog ni...sayang lorrr...di sinilah cik anna meluahkan segala rasa yang ada...
walaupun mungkin xmenarik minat orang untuk bace,xpelah..cik anna memang dah anggap blog ni sebagai kawan karib cik anna...kerna dia cik anna rasa berteman...cik anna make up2 blog ni ,cik anna pun rase happy..hehehe

emm..banyak mende sebenarnye cik anna nak kongsi...and OFCOZ pasal KELAS MUZIK YANG CIK ANNA MINAT...iaitu...ANGKLONG!!!ade jugakla cik anna ambik gambo mase latihan 2malam berturut2 nih...fiuhh...penat giler ase...nantilah cik anna kongsikan ngn korang pasal Angklong ea...cik anna nak kumpulkan semua skali sampaiiiiiii HARI KONVOKESYEN sbtu ni start..hehehe..combine terusss...

apepu,cik anna memang xkan tinggalkan tabiat berblogwalking melihat kawan2 blog yang lain...walaupun xsemua dapat cik anna tengok..paling kurang,cik anna akan cuba menjenguk korang...kita kan dah jadi kawan..=)

erm..cukuplah kowt cik anna membebel malam ni...cik anna nak tidur lah...esok cik anna ada presentation plak...adohaiiii.....korang doakan cik anna ok!!!!

selamat malam semua...love u olls...(^_^)


Wednesday, February 16, 2011

Tuesday, February 15, 2011

Jauhkan rindu


Bila rindu kembali menjengah,
Menyusup datang melalui sekeping gambar,
Begitu terasa bibirku bergetar,
Begitu terasa kakiku makin longlai.
Ku lihat pada jari-jemariku,
Menggigil dalam bahang tengah hari,
Ku sentuh pada bibirku,
kering mengelupas,
Ku letakkan tangan pada dadaku,
Degupannya menjadi deras.
Ku lihat wajahku dalam refleksi,
Warnanya pucat membiru,
Tiada kilauan dalam mata,
Tiada cahaya pada wajah.
Hanya kelesuan jelas kelihatan.
Yang lain menggelar rasa ini 'cinta',
Lalu mereka hairan aku menolak 'cinta',
Tapi aku pasti ianya adalah 'petaka' ,
kerana rindu ini rindu yang memusnahkan,
Rindu ini rindu yang mencemarkan,
Kerana rindu ini rindu yang tidak halal untukku,
Kerana rindu ini boleh mengundang dosa.
Dahulu,
Jika rindu yang sama bertandang,
Akulah insan paling bahagia.
Kini,
Jika  rindu yang sama bertamu,
Akulah insan paling sengsara.
Aku tak mahukan rasa ini,
Aku tak mahukan rindu ini.
Rindu ini yang dahulu telah melalaikanku dari mengingati-Mu,
Rindu ini yang dahulu menghalangku dari kemanisan beribadat kepada-Mu,
Rindu ini yang dahulu membutakan mataku  dari melihat jalan-Mu,
Rindu ini yang dahulu membinasakan cinta suci hamba-Mu.
Rabbi,
Jangan kau benarkan rindu ini menggigitku,
kerna aku takut dihinggapi virus cinta buta.
Rabbi,
Jangan kau biarkan rindu ini menghantuiku,
kerna aku takut pada bayangannya,
Kerna ku tahu jatuh cinta itu,
Hanya bisa pada Tuhan,
Kerna ku tahu nafsu ini,
Sering membawa ke arah kejahatan,
Yang datang dari godaan syaitan.
Rabbi,
Ku mohon,
Jauhkanlah aku dari 'petaka' rindu ini,
Hadirkanlah aku pada cinta-Mu,
Cinta yang kekal dan abadi.

Sunday, February 13, 2011

cik anna buat blog bukan semata2 nak duit

salam..selamat tengahari semua..
cik anna xde ape nak tulis..sebab cik anna tgh rehat nih..
pkul 2 karang cik anna ade kelas lagi sampai la pkul5petang....

cik anna just nak bgtahu kat satu blog tu...cik anna nak tmpal satu ke iklan,xnak tampal ke ape ke,
tu hal cik anna..lagipun,cik anna buat blog ni bukan semata2 nak duit..ade rezeki ada,xada cik anna xdelah sampai nak mngeluh..cik anna suka mncari kawan dan baca entry org lain.dan cik anna suka berkongsi apa yang cik anna blajar dan tahu.sebab memang itulah tujuan asal cik anna..dan klu nak tahu,cik anna xpenah tahu apa pun psl nuffnang tu...cik anna just perasan dari blog org lain je sbb nampk msti ade simbol tu kat blog diorang..dan baru2 ni je cik anna tahu apa itu nuffnang..so,bile tahu,cik anna just daftar lah dan tampal iklannye di blog cik anna...cik anna pun xsuka paksa2 org nak follow atau nak click nuffnang cik anna..klu nak click,click lah..klu nak follow,follow lah,xnak pun xpa..cik anna tahu blog cik anna ni biasa2 aja..

cik anna lebih suka menabung sejak dulu lagi..itu lebih baik sbbnya bila cik anna dapat beli sesuatu dari hasil titik peluh cik anna menabung,cik anna rasa puas hati dan bangga..cik anna xperlukan duit ibu ayah untuk beli apa yang cik anna nak..lagi satu,cik anna buat blog sbb cik anna nak releas tension cik anna..cik anna masih blaja dan dri blog cik anna ni lah,cik anna boleh praktikkan ape yg cik anna blaja..cthnya mcm editing dan join mcm2 contest..dan ini satu permulaan utk cik anna melangkah ke dunia multimedia yg lbih mncabar..sbb itulah course yg cik anna ambil di uum..

cik anna tahu la die nak promote ape yg die sedang promote,tapi cik anna sedikit kecil hati dgn cara dia..mybe org lain xde rase mcmtu..cik anna faham akan ada yg kata "alah,tu pun nak kecik hati"..cik anna pun ada perasaan,dan setiap org pun adakalanya akan ada rse kecil hati..itulah lumrah n hukum perasaan manusia yg Allah ciptakan....tp,cik anna ucap terima kasih lah sbb bgtahu bgaimana cara utk dpt income lbih...maaf ya klu cik anna emosional..

yg penting...cik anna memang suka cari kawan baru..=)peace!!no war...^_^

Saturday, February 12, 2011

100FOLLOWERS TODAY!!!

YEAAHHH..cik Anna Tahuuu sape die followers cik anna yg ke-100!!!
kita berikan tepukan gemuruh buat cik niniloveevangeline
bravo2!!!!(^_^)
tq cik ninie...

ni terimalah AWARD yg xseberapa ni
untuk kamu...
TAHNIAH!!!HEHEHEHE...


jeng3...

salam blogger sekalian...
sihatkah anda semua?(oppss,,ayat skema..)
cik anna agak kepenatan hari ni..walau bagaimanapun,cik anna xleh tggalkan blog cik anna..
hahahahaha..

lepas ni kesibukan akan melanda cik anna kembali..
dengan assignment dan project yang menanti...
tapi,cik anna akan cube untuk tidak mengabaikan blog cik anna ni...
esok malam dan isnin malam selasa,cik anna ada latihan muzik ANGKLONG..
anda tahu apa itu angklong??xpelah,di lain masa nanti cik anna bgtahu pade yg xtahu..
YUP!!cik anna sgt sukakan muzik,alat muzik dan sangat suka menyanyi..hehehe..

minggu ni cik anna memang kene berlatih dgn brsungguh2!!
sebabbb...SABTU nanti, cik anna dan kumpulan angklong cik anna terlibat dgn persembahan sewktu
KONVOKESYEN UUM SIDANG KEDUA..cik anna memang xsabar nak perform sabtu nih!!!
by the way, jeng3..cik anna nak tggu siapakah followers cik anna yg ke-100!!
cik anna nak kasi AWARD lah kat die..hehehe...

cik anna sangat seronok ari ni sebab,balik je bilik tdi,roomate cik anna bawak
KEROPOK LEKOR SEBERANG TAKIR,TERENGGANU!!!
Wooowww...cik anna sgt rndukan kepok lekor ganu..
akhirnya cik anna dpt makan malam ni...
tq my rumate...i love u much2 lah!!!

NAK?NYUM3...SEDAPPPPPPPP....


tinggal sikit dah..cik anna hentam bnyak dah...hahahaha...(^_^)

Cik anna sudah pulang ke uum tercinta

salam semua...kabare wak?hehe..
cik anna sihat2 je..
cik anna mntak maaf kepada yg shout pagi2 td sbb cik anna lambat balas shout korang...
cik anna dlm perjalanan ke uum pgi td..dannn..sekarang cik anna sudah pun berada di bilik cik anna yg comel ini..
hahaha..
ape pun.,tq sume coz bg respon pde entry tutorial cik anna tu...
apa yg cik anna tahu,cik anna akan usaha utk kongsikan ngn korang...
 cik anna agak terkejut jugak sbb tgk2 je dah nk dekat 100 sudah followers cik anna..
woww!!!!semalam bru ade 88org..
tq sangat2 kpd yg sudi menjadi sahabat cik anna..

oklah,cik anna nak gi bersiap ke kelas ANGKLONG...biaselah,setiap universiti msti ade kokurikulum kan?
cik anna kene cepat nih!!balik nnti kite cerita2 lagi ok!!

daaa...luv u ollss...=D

TUTORIAL BLOG~ Membuat Header Sendiri(Transparent)

Assalamualaikum...
haiii blogger sekalian..
malam ni cik anna nak berkongsi dengan korang
"HOW TO CREATE YOUR OWN HEADER"
ececeeehhh...ckp org putih plak....

ok,first skali apa yang perlu korang ade adalah
ADOBE PHOTOSHOP..
Software ni korang boleh download di internet @beli di kedai..ngehehe..
tpi,klu download pun just utk trial jelah...30hari..
xpun,gi kdai mntak nak msukkan software photoshop ni...xsilap RM5 kowt kene..

LANGKAH2NYA ADALAH:-


FILE > OPEN dan pilih gambar korang yang cun melecun tu..


ok,lepas dah pilih,gambar korang akan kuar lah seperti gambar di atas...
tu gambar adik cik anna yg cun melecun..


After that, korang RIGHT CLICK DEKAT BACKGROUND mcm gmbar di atas,
kemudian pilih DUPLICATE LAYER.


ia akan kuar kotak seperti di atas yg tertulis BACKGROUND COPY.
korang tekan je OK.


dan korang peratikan akan ade dua jenis BACKGROUND dan BACKGROUND COPY.


kemudian, korang TUTUP SIMBOL MATA kat BACKGROUND tu sprti yg alat panah ats tunjukkan..


 After that, korang pastikan korang CLICK BACKGROUND COPY tu..
ni nak start edit dah ni...


Langkah seterusnye,korang gi kat ERASE TOOL.


and then,korang pun padam la part mane yg korang xnak seperti gambo di atas..
yg kotak merah atas tu adalah FUNCTION2 untuk ERASE TOOLS..
korang leh besarkan Size erase untuk memudahkan pemadaman part2 yg korang xnak.
klu rase xnak,korang leh zoomkan...


lepas dah abis padam,korang akan dpt lihat hasilnya seperti di atas....


gambar tu jugak,korang leh edit untuk TAMBAH SHADOW atau sebagainye
dengan RIGHT CLICK di BACKGROUD COPY and then pilih BLENDING OPTION.


Haa..dia akn kuar seperti di atas..tgk gmbo tu..ade shadow kan?


korang pegi ke FILE>NEW.dan akan kuar kotak seperti di atas.
PENTING DISINI UNTUK KORANG ALERT!!
DI bahagian WIDTH dan HEIGHT tu, korang perlulah ubah mengikut kesesuaian blog korang.
DAN, dibahagian BACKGROUND CONTENT, korang PILIH TRANSPARENT.


pastu,korang akan lihat akan muncul satu kotak yang ada kotak2 kecil.
Korang pergi ke MOVE TOOLS n then DRAG GAMBO korang ke kotak yg baru dibukak tdi.


mesti korang terkejut kan tgk gambo jdi besauuu..
haha...jgn risau...korang leh betulkan kembali sizenye mengikut kesesuaian...
korang pergi ke EDIT>TRANSFORMS>SCALE.
haa..korang edit ler kecik ke besau ke..



okkk...lepas dah betulkan size gambo, kite tgk pulak camne nak letak TEXT.
korang pilih ler TEXT TOOLS..

OK...pastu..korang pun tulis lah ape pun korang nak tulis...
dan kotak yang merah mcm dlm gambo tu,adalah option dimana korang leh ubat suai bentuk 
tulisan dan sebagainya.......

dan sekiranya korang nak tmbah SHADOW,korang ikut mcm STEP ats2 tdi..
Korang gi kat layer TEXT>RIGHT CLICK>BLENDING OPTION.

dah nak siap dah ni...
haa...untuk SAVE,korang pi kat FILE>SAVE FOR WEB..
INGATAN!!
JANGAN PILIH SAVE AS ATAU SAVE..KALAU X, XKAN JADI TRANSPARENT!!


lepas pilih SAVE FOR WEB, korang pilih PNG24 pade kotak biru sperti dlm gmbr di atas
and then click SAVE.

TARAAAA....

Dah jadi la header transparent...so,lepas siap,korang leh la letak kat header blog korang...
senang je kan???xsusah pun sbenarnye..cume kene la rjin research camne cara2 nak buat..
so,cik anna tahu,cik anna kongsikan ngn korang...
pasni lehla buat cantik2,letak bunga2 ke..katun2 ke...heheheehe...

oklah...daa...=D

Friday, February 11, 2011

Kami Sayang Rasulullah s.a.w &kami Tak sambut velentine day

Assalamualaikum dan selamat petng buat semua blogger2 sekalian...
Cik anna kembali pada petang ini untuk mengajak anda menyertai kempen yang turut cik anna sertai..
Dalam sibuk2 kita sertai contest2 yang lain,ape kata kita sama2 sertai 2kempen ini...Sebagai seorang
muslim dan saudara seagama, ada baiknya kita sama2 menyokong kempen ini...


Seperti yang kita sedia maklum, ummat islam seantero dunia akan bersama2 menyambut dan memperingati kelahiran rasul kita, Nabi Muhammad S.A.W. Tetapi suka untuk cik anna sama2 memperingati diri sendiri dan juga rakan2 sekalian untuk sentiasa berselawat dan bukan hanya apabila tibanya Maulidul rasul. Ambillah segala yang telah diajarkan Rasulullah kepada kita untuk kita amalkan dalam hidup kita sehari-harian dan panduan untuk kita supaya tidak terkeluar daripada landasan islam.


seperti banner yang saya sertakan di bawah ini, adalah kempen yang dianjurkan oleh saudara Al-hakim
disamping kita memboikot kedatangan Hari Kekasih yang jatuh pada 14/2 sehari sebelum kedatangan sambutan Maulud nabi.




"SAYA SAYANG SAUDARA SEISLAM SAYA,SAYA CINTA RASULULLAH DAN SAYA TAK AKAN SAMBUT VALENTINE DAY"

dan kempen yang kedua pula dianjurkan oleh cik sunahsukasakura. Sememangnya haram untuk
kita yang beragama islam untuk merayakan sambutan hari kekasih ini.Cik anna mmg xpenah sambut pun
sambutan ini.seperti yang kita ketahui, kerana sambutan2 seperti inilah berlakunya berbagai perkara kemaksiatan seperti yang setiap masa kita dengari apalagi bila tiba perayaan seperti ini.



Sekian coretan cik anna buat tatapan blogger2 sekalian...
Apa tunggu lagi,jom kita jalankan kempen ini..
Wassalam..

p/s: SETIAP HARI ADALAH HARI BERKASIH SAYANG..
"SATU2,SAYA SAYANG ALLAH"
"DUA2,SAYANG RASULULLAH"
TIGA2,SAYANG IBU AYAH"
SATU,DUA TIGA...
SAYANG SEMUANYA...
(^_^)









contest ke-4(aku,dia & Vintage)

Assalamualaikum pembuka bicara...
cik anna datang mencoret tinta..
xde tinta ape pun..just nak post contest cik anna yang ke-4..muehehe..

Contest yang diberi nama
Aku,Dia & vintage
ini mencabar bakat2 anda sebagai blogger utk 
menawan hati tuan punye contest dengan gambar anda yang telah di vintagekan...
xkesahla kome nak gune software ape pun...photoshop ke,online editing ke...

cik anna pun xdelah pandai sgt gune photoshop ni..
cume,nilah mase cik anna asah balik ape yg dah cik anna blaja mase semester 1..
almaklumlah..course cik anna amek ni pun mmg kene slalu brlatih editing2 nih..
so,xrugi rasenye cik anna mencuba..xgitu?

ini banner nye..

kome click je name tuan blog ni~ kamarukom dan kome
akan terus menge"link"kan diri kome ke blog die..
syarat2 ape sume bace la yer kat sane..hehe..

dan ini,cik anna persembahkan gmbar2 yang cik anna tangkap menggunakan
DSLR "MILIK PAKTAM" cik anna dan jugak CAMERA DIGITAL PANASONIC LUMIX 
yang mmg sah milik cik anna...huahuahua..(sedih sbnrnye..)


1st picture:-
Adik bongsu cik anna~ ni semasa di langkawi


2nd picture:-
adik kedua cik anna~ ni semasa di Lumut





3rd picture:-
my uncle sdg snap pic sepupu cik anna
cik anna snap pic deme..haha


gambo 4:-


hantaran prtunangan my uncle yg snap pic di atas..hihi..
yg ni mmg sah2 gune DSLR die...




dan akhir skali:-
barulah gambo cik anna ngn sepupu...weweett..=P



cik anna cube je...ade rezeki ade la..hehe
dgn ini,cik anna berbesar hati TAG mereka2 di bawah ini:-


oklah..tu je kowt...bye2...



CONTEST KE-3(GAMBAR PALING COMEL)

Salam....berdasarkan gambar di atas,bukanlah gmbar cik anna tetapi banner kepada tuan punye blog iaitu cikniza90 yang menganjurkan contest GAMBAR PALING COMEL...


Disebabkan ramai yang kate cik anna ni comel (perasan lagi),cik anna teringin la jugak nak join...hehehe..

.

ni gambar cik anna dgn adik cik anna, ika...habis comel la ni gamaknye..
heehhehehehe...

oh ye,kpd yg nak join,masih punya kesempatan coz tarikh tutupnye pde 19/2/2011..
mangsa tag cik anna adalah:-


oklah...daa...=)