Followers

Thursday, April 28, 2011

"Suara ku berharap"

Assalamualaikum...hai korang...sihat tak?lamenye anna rasa tak update blog kesayangan ni...

Alhamdulillah,semua keje dah hampir selesai...syukur pada Allah..=) jadi,ada la peluang  anna nak menulis malam ni...walaupun tak ada orang nak baca..anna tetap nak tulis jugak..hehe..

ini bukan lirik lagu suara ku berharap tu yer..hehe..

Alhamdulillah syukur sangat sekarang sebab anna dah dapat lupa apa yang jadi kat anna sebelum ni.Tuhan tahu rasa hati kita.Dia dengar keluhan kita..Kalau kita tak lupa pada Dia, Dia tak lupa kita..eh,tak...Tuhan tak pernah lupa hambaNya..hanya hambaNya yang sering melupakan Dia..anna tahu dan anna sedar sekarang yang kadang2 Allah bagi hujan,petir tu sebagai dugaan pada kita supaya bila Allah bagi pelangi yang indah,kita menghargainya dan sentiasa bersyukur dgn apa yang Allah kurniakan...yup, anna happy sekarang sebab Allah pertemukan anna dgn seseorang...dan ya,anna syg dia....tapi, anna nak berkawan dulu..kenal hati budi..harapan anna supaya perhubungan ini sentiasa diberkati...

kepada awak.."Terima kasih ya jadi kawan saya...terima kasih, hadir dalam hidup saya dan buat saya rasa happy...=)"

Di halaman sanubariku
Ada pohon cinta subur merendang
Mekar rimbunan bebunga setia
Kerana disirami keikhlasan

 Tuhan..kerana rahmatMu
Terjalin dan bersatulah cinta dalam redha
 kasih..kerana budimu
Ikrar ku menjadi teman hidup yang solehah

Bukan kilauan intan permata
Dan bukan juga wang yang berjuta
Cukup sekadar setulus cinta
Membuat ku bahagia

Andainya berguguran
Dedaun kasih dihembus dugaan
Teguhkan kesabaran
Saling percaya dan bekerjasama
Memugar cinta




2 comments:

As Yusra said...

As-salam. nice entry. Allah sentiasa ada untuk hamba-hambanya. ^___^

AnNa FaRHaNa said...

waalaikumsalam...tq as-yusra...=)