Followers

Tuesday, February 22, 2011

i'm single now...hahaha..

assalamualaikum...hye2 semua...sihat ke?cam lame plak xupdate...
kesibukkan melanda diri n ditambah lagi dengan masalah cinttttaaaa....
oh...sangat2 menduga cik anna....
berbalik kepada title di atas~ ni bukan cobaan..ini betul2 punya...


CIK ANNA KEMBALI SINGLE...


ok..jelas bukan?


ape yg cik anna tulis ni,bukanlah untuk menagih simpati ataupun nak cari calon lain...
no!no!no! cik anna just nak peringatkan gadis2 di luar sana, jika korang menyayangi seseorang,
jangan berikan seratus peratus kasih sayang korang kat kekasih korang....nanti korang akan kecewa seperti mana yg berlaku dengan cik anna...sangat2 menyedihkan....tuhan je tahu peritnya rasa...dan selepas cik anna cuba menahan air mata ini tumpah,akhirnya air mata ini mengalir jua malam ini....


cik anna dah buat keputusan untuk tidak memikirkan lgi buat masa ni dengan cinta...
cik anna cintakan Tuhan,cik anna cintakan ibu bapa cik anna, adik2 cik anna dan kawan2 cik anna..
cik anna bersyukur sangat2 punya ramai kawan yang sentiasa ada di belakang cik anna waktu cik anna susah dan senang...


cukuplah cik anna biarkan diri ini disakiti....jodoh ni urusan Tuhan...andai ada jodoh tak kemana...
cik anna hanya nakkan calon suami yang dapat bimbing cik anna ke jalan yang diredhaiNya..suami yang dapat 
menerima cik anna seadanya...insyaallah,mungkin satu masa nanti orang tu akan muncul...cinta sejatiku.......


p/s: memang layan perasaan lah dengar THR gegarrrr...lagu jiwang2 seyh...

6 comments:

Sya Razali said...

cerita sedih macam ni tapi akak boleh gelak2 lagi. kalau sya, memang tak lah kan nak buat entri macam ni. so kira akak ni kuat la. emm apa pun wish all the best for u. :)

sha said...

Ana, kuat k..

sha said...

ALLAH takkan bagi kita ujian tanpa ada hikmah di sebaliknya. ALLAH takkan bagi kita sedih tanpa ada gembira di belakangnya. Hikmah dan gembira tu kita kena cari. Bersabarlah dam yakini ianya pasti ada. Cha yo!

Ikram said...

sabar ey.Cuba dengar lagu aris ariwatan.terhenti lamunan.cuba hayati lagu tersebut.

kau kesah ke?? said...

betoi tu cik anna. jangan bagi 100% kat pasangan baik laki ato pun pempuan. bila betoi2 jadi laki bini haa baru lah bagi 100% kan? sbb bila putus nanti macm2 boleh jadi.

miss fatihah said...

sabar..nnti mesti dpt yg tbaik :)