Followers

Friday, April 30, 2010

hai!hai!hai!

Assalamualaikum........salam ceria salam muhibbah salam kasih sayang..moga kita semua sentiasa di bawah naungan illahi..amin ya rabb... akhirnya aku kembali menceriakan kembali blog aku yang xdelah ceria mane pun ni..haha..alhamdulillah,selesai sudah saat aku bersama soalan2 exam..fuh!!!!!!rase nak beku dah otak aku ni...tapi,itulah yg aku perlu trime sebagai seorang student!! n aku xsgka aku dah pun abiskan semester pertama aku di uum..alhamdulillah...sekejap je kan mase berlalu...pejam celik pejam celik dah setengah tahun...sebenarnye aku pun masih xpercaye aku amek multimedia ni..n xsgka jugak aku dah semakin suka dgn course ni...bnyk lagi yg aku perlu belajar..aku sbnrnye minat ke arah mendesign n fotografi...lagi2 klu gmbar yg unic n nature.. hope result sem satu aku nnti memberi hasil yg baik..insyaallah...berdoa dan tawakal..but, aku sudah bersedia dgn segala kemungkinan dan sekiranya bagus,syukur ke hadrat illahi n jika sebaliknye,aku tahu ade hikmahnye dan aku akan sentiase bersikap optimis!!!!tiada kejayaan yang akan datang bergolek klu tidak dgn usaha right?? by da way..cuti ni aku akan habiskan mase aku dgn blog..hahaha..cume,aku msih xtau cmne nk bg layout blog aku ni comei sikit..cmne nak letak templat lainyg kite suke or yg kite nk create sndri?who can teach me plzzz...

Saturday, April 10, 2010

THANKS...

Assalamualaikum sahabat2..dah lame rase aku xupdate blog aku ni..emmm,bukan ape..sibuk yg teramat sampai xtdo mlm aku dibuatnye dgn assignment yg berlambak mnuntut aku utk mendahulukan yg lebih penting...alhamdulillah,semuanye dah selesai n hanye tggal presentation je lagi..sebenarnye skarang ni dah masuk minggu study week..pejam celik dah nak habis semester satu dah aku rupenye..cepat sgguh mase berlalu..ape yg aku dapat simpulkan aku rase aku semakin berminat dlm dunia multimedia ni...benarlah kate pujangga,tak kenal maka tak cinta..huhu..bermadah la plak aku ni...anyway,thanks kpd yang sudi melawati blog aku yg xseberapa ni n thanks sgt2 coz sudi jdi followers aku...sila2kanlah komen yer n bagi ape2 pendapat supaya aku dapat baiki lagi blog aku ni...segala pandangan korang amat2 aku harap dan aku hargai...
rasenye sampai disini dulu yang dapat aku coretkan pada lembaran kali ini..insyaallah,selepas final exam selesai,kite bertemu lagi selepas aku selesai final nanti ea..
wassalam..